Haberler

    Wasteland 3 için Fazladan Birkaç Ay Daha Bekleyeceğiz

    COVID-19 salgını başladı başlayalı, dünyadaki diğer sektörlerde olduğu gibi oyun sektöründeki tatsız gelişmeler de sık sık yaşanmaya devam ediyor.

    COVID-19 salgını başladı başlayalı, dünyadaki diğer sektörlerde olduğu gibi oyun sektöründeki tatsız gelişmeler de sık sık yaşanmaya devam ediyor. inXile Entertainment tarafından geliştirilmekte olan Wasteland 3, 28 Ağustos 2020 tarihine kaydırıldı.

    Serinin devam oyunu 2016 yılının Eylül ayı içerisinde duyurulmuştu. Unity ile geliştirilmekte olan Wasteland 3 için,hatırlayacağınız üzere yakın bir zaman önce bağışta bulunanlara özel bir kapalı beta testi gerçekleştirilmişti. Her şeyin yolunda gitmesi durumunda, oyunun 19 Mayıs 2020 tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulması bekleniyordu ama oyun, ertelenenler kervanının son üyesi oldu.

    inXile Entertainment Başkanı Brian Fargo tarafından Wasteland 3 Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, COVID-19 nedeniyle birkaç hafta önce evden çalışma sistemine geçiş yaptıklarına ve bunun da beraberinde yeni zorlukları getirdiğine dikkat çekmiş. Beta testinden son derece olumlu geri dönüşler almışlar ama lojistik anlamda yaşanan yeni zorluklar, Wasteland 3 oyununun çıkışına olumsuz yönde etki edecekmiş.

    "Oyunun en iyi şartlar altında çıkmasını garanti altına alma isteğimizin hem Microsoft hem de Deep Silver tarafından desteklenmesiyle harika bir konumdayız ve bunun nefis bir yapım olması için fazladan birkaç ay ekleyeceğiz. Bununla birlikte, Wasteland 3'ün yeni çıkış tarihi 28 Ağustos 2020 olacak."

    Oyunun ertelenmesi ile kazanılan üç aylık süreçte, beta testiyle ilgili olarak yapılan geri dönüşler ışında en iyi kooperatif deneyiminin sağlanabilmesi için öneriler göz önünde bulundurulacakken, tam bir optimizasyon yapılacak ve gerekli rötuşlar atılacakmış.

    We have an important update on Wasteland 3's release date. pic.twitter.com/hiX1CygcUk

    — Wasteland ?? (@Wasteland) March 31, 2020

    Eğer mümkün olabildiğince sorunsuz bir oyun karşımıza gelecekse, beklemeye değermiş gibi görünüyor ama sabırsızlıka beklenen bir oyun olduğu için fazladan birkaç ay daha bekleyecek olmak can sıkıcı olmadı değil.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title