Haberler

Gökhan Özoğuz, CHP'li belediyelerin yardım kampanyasının bloke eden Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi

Güncelleme:

Şarkıcı Gökhan Özoğuz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun CHP'li belediyelerin yardım hesaplarının bloke edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamaya "Uydurma bir suçlama yapma hakkınız yok, o kadar da değil" diyerek tepki gösterdi.

Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz, koronavirüs salgınının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyasının iptal edilmesiyle ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya Twitter hesabından sitem etti.

"SUÇLAMA YAPMAYA HAKKINIZ YOK"

Müzik kariyerinin yanı sıra gündemle alakalı konulara yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren Gökhan Özoğuz, Bakan Soylu'nun belediyelerin yardım toplamasını 'Başka hükümet kurmaya' benzetmesiyle ilgili Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Soylu'nun sözleri karşısında sitem eden şarkıcı, "Olup olmadık şeylere sadece sizden daha çok seviliyor, daha iyi, şeffaf, dürüst, özverili, ileri görüşlü, birleştirici, tercih ediliyor diye, sizin; Vatan haini, terörist sevici, 'Başka devlet kurmak isteyenler' diye uydurma bir suçlama yapmaya hakkınız yoktur! O kadar da değil!" ifadelerini kullandı.

Gökhan Özoğuz, CHP'li belediyelerin yardım kampanyasının bloke edilmesini söyleyen Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle zor duruma düşen aileler için büyük bir bağış kampanyası başlattı. Hükümetin attığı bu adımın ardından CHP'li belediyeler de kendi bağış kampanyalarını başlattı ve hesap numaraları paylaşıldı. İçişleri Bakanlığı, "İzin alınmadı" diyerek İstanbul ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hesaplarını bloke etti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süleyman Soylu Gökhan Özoğuz Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title