Haberler

MHP'den sağlık çalışanlarına ve evden çıkamayanlara sebze desteği

Güncelleme:

MHP'den sağlık çalışanlarına ve evden çıkamayanlara sebze desteğiAntalya'nın Serik ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından sağlık çalışanlarıyla evlerinden çıkamayan vatandaşlara domates ve salatalık yardımında bulundu.

Mhp'den sağlık çalışanlarına ve evden çıkamayanlara sebze desteği

Antalya'nın Serik ilçesinde MHP İlçe Teşkilatı tarafından sağlık çalışanlarıyla evlerinden çıkamayan vatandaşlara domates ve salatalık yardımında bulundu.

MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun önderliğinde Serik Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanlarına ve koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evlerinden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlara domates ve salatalık yardımında bulunuldu. MHP Serik ilçe başkanlığınca görevlendirilen ekip, 4 ton domates ve 4 ton salatalığın 1 tonunu Serik Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık görevlilerine, kalanları ise mahalle muhtarlıkları vasıtasıyla evlerinden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.

Serik Devlet Hastanesi'nde dağıtım sırasında hazır bulunan MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun, amaçlarının en az 1000 aileye ulaşmak olduğunu söyledi. Gece gündüz demeden kendi sağlıklarını hiçe sayarak hizmet eden sağlık çalışanlarına minnet duyduklarını belirten Coşkun, "Sağlık görevlilerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Kendilerini alkışlıyoruz. Bir nebze de olsa faydamız dokunduysa ne mutlu bize. Paketler halinde hazırladığımız domates ve salatalıkları mahalle muhtarlarımızın da vasıtasıyla evlerinden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlara en az bin aileye ulaştıracağız. Biz bize yeteriz Türkiye'm. Biz bize yeteriz Serik" dedi.

Serik Devlet Hastanesi'ndeki dağıtımın ardından ekipler mahallelerdeki ailelere dağıtım işlemine başladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

serik MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title