Haberler

    Emre Belözoğlu: Sezon sona erince ben de futbolu bırakacağım

    Güncelleme:

    Koronavirüs salgını tüm dünyada yaşamı ve gelecek planlarını alt üst ederken, futboldaki ertelemelerin bireysel olarak en çok etkilediği isimlerin başında Fenerbahçe Kaptanı Emre Belözoğlu geliyor. Avrupa Şampiyonası'nın 2021'e ertelenmesi sonrasında 40 yaşındaki oyuncunun 1 yıl daha devam edip etmeyeceği tartışılmaya başlandı.

    Peki Emre hem Fenerbahçe'deki 4. yıldız hem de Euro 2021 hayalini gerçekleştirebilmek için sahada kalmaya devam edecek mi? Emre Belözoğlu gelecek planları ve karantinada geçen günleri ile ilgili olarak Hürriyet'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

    Sezonun sona ermesiyle futbolu bırakacağını söyleyen Emre Belözoğlu, EURO 2020'de oynamayı çok istediğini ancak kısmet olmadığını belirtti.

    İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları;

    Bu karantina günleri benim için çok sıkıcı geçmiyor. Zira ben zaten hayatının büyük bir bölümünü evinde yaşayan bir insanım. Ailemle bir arada olmak keyifli ama gerek dünya gerek ülkemiz insanı için endişelenmek hepimizi üzüyor.

    "BİR AN ÖNCE ATLATALIM"

    Bir an önce dünya ve ülkemiz bu süreci atlatsın diye dua ediyoruz. Bir de yeşil sahaları, taraftarımızı ve Samandıra'da idman yapmayı çok özledim. Bu süreçte sadece 2-3 kez kulübe gittim, onun haricinde hiç dışarı çıkmadım.

    "BU SEZON SON"

    Futbol için konuşmam gerekirse tabii ki üzgünüm. Çok istemiştim Avrupa Şampiyonası'nda olmayı. Ama nasip değilmiş. Ancak kendim için ne kadar üzgünsem, sakatlığı bulunan ve bu yaza yetişemeyecek kardeşlerim içinde bir o kadar mutluyum. 2021'de hepsi oynayacak ve dünya onlar sayesinde Türkiye'yi konuşacak. Benim için bu sezon son. Allah hayallerimin ötesinde bir kariyer nasip etti. Onların da benden daha güzelini yaşamalarını isterim."

    EMRE BELÖZOĞLU'NUN KAZANDIĞI KUPALAR

    - UEFA Süper Kupa 2

    - UEFA Kupası 1

    - Süper Lig Şampiyonluk 6

    - Türkiye Kupası 4

    - TFF Süper Kupa 3

    - İtalya Kupası 1

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Emre Belözoğlu Koronavirüs Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500

    Yorumlar (11)

    Muhtar:

    İnşaallah hiçbir şekilde geri dönmezsin. Bıktık senden. . .

    4
    9
    yanıtYanıtla
    Taraftar:

    Cok sükür, türk futbolu rahata kavusuyor. Türk Futbolunun virüsü Emre Belözoglu

    4
    8
    yanıtYanıtla
    çokda tın:

    kim merak ediyo bunun ne yaptığını

    2
    4
    yanıtYanıtla
    galatasaray:

    ordan uefa süper kupa bir kaç tane şampiyonlugu türkiye kupasını cıkartınça kariyeri hiç parlak degil. .

    2
    3
    yanıtYanıtla
    YAzzıkkk:

    Senin beynini kuşa taksak kuş ters uçar. Onun kariyerinden çıkarınca sizin takımın kariyerinden de çıkıyor. . . . çünkü takımın şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan biri. . . Ama tabi siz alıştınız saha dışı olayları ile şampiyon olmaya o yüzden sizin için futbolcunun çok önemi kalmıyor. . .

    yanıt2
    yanıt1
    misafir:

    İyide emre kardeş sezon bitti hangi sezonun bitmesini bekliyorsun bıraktıysan bıraktım de fb kulübü bana hizmet verirse hazırım yada hazır değilim de yani politik konuşmaya gerek yok noktayı koy artık.Bu arada bence türkiye tarihinde senin yaşına gelipde futbol oynayacak adam yoktur o yüzden tarihde senin adın yazılacak tebrikler.......

    4
    1
    yanıtYanıtla
    DURAN TEKERLEK:

    fenerbahçenin şampiyonluğu ile bırakacağım demişti. adam 40 yaşına geldi. fenerde yine iş yok. bu gidişle emekli olamayacak :D yanlış ata oynadı

    3
    0
    yanıtYanıtla
    HE HE:

    BIRAKSIN SIKINTI OLMAZ

    0
    2
    yanıtYanıtla
    ziyaa:

    Bi zahmet bırak la artık... Gençlerin önünü aç...

    1
    1
    yanıtYanıtla
    herşeyimiz bozuk:

    Sezon çoktan bitti emre

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title