Haberler

Fatih Terim, sosyal medyada hakaret eden üç kullanıcı hakkında suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından bir süre hastanede tedavi görüp taburcu edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, hastalığını sosyal medya hesabında duyurmasıyla birlikte kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla 3 Twitter kullanıcısı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından sosyal medya hesabı Twitter üzerinden kendisine hakaret edenler hakkında suç duyurusunda bulundu.

SORUŞTURMA TALEP EDİLDİ

Fatih Terim'in avukatı Rezan Epözdemir tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, Terim'in 23 Mart'ta koronavirüs hastalığına yakalandığını duyurmasının ardından üç twitter kullanıcısının ayrı ayrı yaptığı paylaşımlarında itibar ve saygınlığının zedelendiği, küfür edildiği ve terör örgütleriyle bağlantılı olduğu yönünde iftira atıldığı belirtildi.

Dilekçede, "Hakaret, iftira ve halkı kin ve düşmanlık" suçlarından soruşturma açılması talep edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sosyal Medya Fatih Terim Twitter Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

tret:

adam haklı. kimse kimseye hakaret edemez.

24
21
yanıtYanıtla
KENDİSİNE BAKSIN ÖNCE:

Türkiye de o kadar bu mesleği yapan yerli teknik adamlar var niye sadece buna bu yapılıyor. önce kendisini sorgulasın

yanıt21
yanıt9
OSMAN KARTAL:

BU PARANIN SAYESİNDE TERYESİ DÜŞEN ŞAHIS ÖLMEDİĞİNE ŞÜKRETSİN VE TERBİYELİ OLMAYA ÇABA HARCASA TOPLUM UN MASKARASI OLMAKTAN KURTULUR

18
15
yanıtYanıtla
heseyin ölçek:

Adamın şu ana kadar kazandığı para tartıya girelim bizden ağırdır neyin hesabı bu parasının helalini haramını kendi vicdanı bilir ama herkes kendi işine bakarsa kimsenin kalbi kırılmamış olur hoşça kalın. . . . . .

11
5
yanıtYanıtla
Erduş:

Maçlar bitti ligler bitti. Hayat durma noktasında İnsanliginizda bitmiş. İnşallah Fatih Terim gibi nice insanlarda iyileşir. Geçmiş olsun hocam

2
4
yanıtYanıtla
Duyda inanma.:

Hafif öksürüyor diye korona teşhisi konan tek adam. 5 günde iyileşmesi de cabası.

4
1
yanıtYanıtla
alime bilir:

çok ğeçmiş olsun hocam iyi olucaksın inşdualarımız senin myemn

0
4
yanıtYanıtla
Gıcık:

Imparator herzaman yanındayız.sagliğin daim olsun.

1
2
yanıtYanıtla
;-;:

SEVERSIN SEVMEZSIN BU DOGAL AMA SENIN SAHSINA AILENE BIR ZARAR VERMEMIS HAKARET ETMEMIS BIRINE HAKARET VE KÜFÜR EDILMEZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title