Haberler

Galatasaray, Hasan Ali Kaldırım'ı kadrosuna katmak istiyor

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da gündem yaratacak bir transfer gelişmesi yaşandı. Önümüzdeki sezon mutlak bir sol bek takviyesi yapmayı amaçlayan sarı-kırmızılılar, sezon sonu Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali Kaldırım'ı gündemine aldı.

TERİM İSTİYOR

Nagatomo'nun takımdan ayrılacağı ortamda Marcelo Saracchi gelecek sezon Galatasaray'ın tek sol beki olarak kalacak. Kurzawa ihtimali şu an kenarda dururken Terim'in Hasan Ali'yi de listesine eklediği ifade edildi. Tecrübeli çalıştırıcının, Fenerbahçe ile sözleşmesi bitecek olan oyuncuyu, şartlar uygun olması halinde kadrosuna katabileceği öğrenildi.

ŞENER ÖZBAYRAKLI AYRILIYOR

Galatasaray'da Saracchi'nin bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor, Kurzawa alınırsa Terim, ikili rotasyon uygulayacak. Nagatomo'nun yanı sıra Şener ile de yollar ayrılacak.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (9)

KRALEX:

ÜSTÜNE PARA VERELİMMM

2
2
yanıtYanıtla
1234:

Şener de olduğu gibi alında kurtulalım

3
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Hasan Aliyi Kaldirimda görsem tanimam...

2
2
yanıtYanıtla
Hasan Ali Kaldırım:

Hasan Ali Kaldırım Fenerbahçe''mizin değeridir. Oyuncuların kondisyon ve performans gibi değişim ve dönüşüm yaşadığı dönemlerde takım değiştirmesi gerekebilir. Bununla birlikte gitse bile Galatasaray''a değil yurt dışında bir takıma yahut Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor dışında bir takıma olmalıdır.

3
0
yanıtYanıtla
AYVAYI YEDİK:

GalatasarayLIYIM AMA galatasaray giBi si takım bu adama mı kaldı BÜYÜK HATA OLUR. .

1
2
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Aman ha sakın gelmesin bundan Bi cacık olmaz örnekmi gs yin bjk nin artıklarını toplayan şikebahçenin durumu ortada

0
0
yanıtYanıtla
Veysi:

Arkadaşlar hasan ali kaldırımın günahını almayın ben şahsen bir Galatasaraylı olarak hasan aliyi çok beğeniyorum bence çok iyi bir oyuncu

0
0
yanıtYanıtla
Veysi:

Arkadaşlar hasan ali kaldırımın günahını almayın ben şahsen bir Galatasaraylı olarak hasan aliyi çok beğeniyorum bence çok iyi bir oyuncu

0
0
yanıtYanıtla
aliii:

sırf tekrardan fenerde kalması için bu haberler yapılıyor. . şener gittide ne oldu. . . bırakın gitsinnnnnnn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title