Haberler

Hastaneden çıkan Fatih Terim'den ilk görüntü: Hepinizi çok özlemişim

Güncelleme:

Koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden taburcu olan ve tedavisine evde devam edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, oyuncularıyla telekonferans yoluyla görüştü. Bu anları sosyal medyada paylaşan Terim, "Hepinizi çok özlemişim. Sizleri görmek beni çok mutlu etti." dedi.

Koronavirüs tedavisine evde devam edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün A Takım oyuncularıyla görüntülü görüştü. Futbolcularına mevcut sağlık durumunu ve tedavi sürecini anlatan Terim, oyuncularının ve ailelerinin genel durumu ile sağlık bilgileri hakkında bilgiler alırken, bu süreçte fizik performans kadar mental olarak güçlü kalmanın önemine dikkat çekti.

GÖRÜŞME YAKLAŞIK 40 DAKİKA SÜRDÜ

Tecrübeli teknik adam, ayrıca liglerin başlama ihtimali ve olası tarihlere ilişkin teknik heyet olarak hazırladıkları, sağlık öncelikli zaman ve iş planlarından da bahsetti. Fatih Terim ve oyuncuları arasındaki görüşme, yaklaşık 40 dakika sürdü. Başarılı çalıştırıcı, bu görüşmenin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Hepinizi çok özlemişim. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Hep birlikte taraftarımızla da buluşacağımız günü bekliyorum. Sağlıkla kalın" notunu ekledi.

Hastaneden çıkan Fatih Terim'den ilk görüntü: Hepinizi çok özlemişim

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Instagram Haberler

500

Yorumlar (11)

HEHE:

biz seni özlemedik kızların beddua ediyor öyle şu kızlarına terbiye ver biraz.

4
7
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Hocam, sevene can feda, sevmeyene elveda de.

3
4
yanıtYanıtla
selami çelebi:

KALBLERINDE INSAN SEVGISI BULUNMAYAN KÖMÜR NITELIKLIKLILER YORUM YAPMASIN.

3
3
yanıtYanıtla
Kenan:

HASTA NUMARASI YAPANLAR UTANSIN GERÇEK OLUR İNŞALLAH

yanıt4
yanıt2
ALİ AGA:

Keşke az özlenecek biri olsan

4
1
yanıtYanıtla
xxxsz adil:

seni kimsenin özlemediğinden emin ol, bizi irilite ediyorsun

3
2
yanıtYanıtla
Gerçek gsli:

Hocam geçmiş olsun sizden ricamız lütfen hak eden kişiler hakkında en ağır cezayı almaları için ne gerekiyorsa yapmanız. Çünkü bu durumun affedilecek bir tarafı yok unutmuşlar herhalde sayın aziz yıldırım yargılanıtken bizler destek vermiştik.....

1
3
yanıtYanıtla
selami çelebi:

HOCAM GECMIS OLSUN. RABBIM SIZE BIZE BAĞIŞLADI . SAGLIGIN, BAŞARILARIN GIBI DAIM OLSUN.

2
2
yanıtYanıtla
Dürüst Biri:

Insan olarak geçmis olsun diyelim....vallah ben hiç özlemedim. Kabadayliga özlem duymustur.

2
2
yanıtYanıtla
Kebapçı Selo:

Geçmiş olsun fatih hoca inan bizde seni hiç özlemedik bıkmıştık senden açıkçası artık emekli olsan seni uzun bir süre görmesek belki özleriz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title