Haberler

Koronavirüs nedeniyle şehir giriş çıkışlarının kapatılacağını öğrenen baba kız, pijamayla yollara düştü

Güncelleme:

Dün akşam basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs nedeniyle 30 büyükşehir ile Zonguldak'a giriş çıkışların kapatılacağını açıkladı. Haberi Bursa'da duyan Oktay Özkan ve kızı İpek Özkan, pijamalarıyla yaşadıkları yer olan Zonguldak'a doğru yola çıktı.

KARARDAN ÖNCE YOLA ÇIKANLARA İZİN VERİLDİ

Zonguldak'ta saat 00.00 itibariyle İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Zonguldak-İstanbul Karayolu'nun Alaplı Tüneller mevkiinde yolu kesti. Bariyerle yolun bir kısmını kapatan ekipler, araçları durdurdu. İlçede yaşayan ve karardan önce yola çıkmış sürücülerin kaydı alınarak geçişlerine izin verildi. Bazı sürücüler ise geri gönderildi.

Yeni koronavirüs tedbirini duyan baba-kız, pijamayla yollar düştü

''KARARI DUYUNCA BURSA'DAN AYRILDIK''

Kontrol noktasında durdurulan Oktay Özkan, kararı duyar duymaz kızı İpek Özkan ile birlikte Bursa'dan yola çıktıklarını belirterek, ''Zonguldak'ın Kozlu ilçesine gidiyorum. Kararı duyunca Bursa'dan yola çıktım. Memur beylere durumu anlattım. İyi karşıladılar sağ olsunlar. Geçişimize izin verdiler. dedi.

''PİJAMALARLA YOLA ÇIKTIM''

Pijamasıyla yola çıkan İpek Özkan ise, ''Cumhurbaşkanımız açıklamayı yapınca hemen yola çıktık. Gördüğünüz gibi pijamalarla yola çıktım.'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Jandarma Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title