Haberler

Arda Turan: 3-4 sene daha oynayacağımı düşünüyorum, inşallah gönlümdeki yer olur

Güncelleme:

Şu an boşta olan Arda Turan, çalışmalarına evde devam ettiğini belirtti ve gelecek sezon için Galatasaray'ı ima ederek ''3-4 sene oynayacağımı düşünüyorum. Virüs sonrası güzel bir kariyer planlamam var. İnşallah gönlümüzdeki yer olur." şeklinde konuştu.

Başakşehir ile sözleşmesini fesh eden Arda Turan A Spor canlı yayınına katıldı.

Arda Turan yayında futbol oynamaya devam etmek istediğini belirterek koronavirüs sebebiyle evde bulunduğu zaman ile ilgili de açıklama yaptı.

Tecrübeli futbolcu ayrıca Galatasaray'ı ima ederek "İnşallah gönlümüzdeki yerde futbola dönerim" ifadelerini kullandı.

Arda Turan'ın açıklamaları şu şekilde:

"Evde daha çok bisikletle zaman geçiyorum. Uzun süredir saha çalışmalarından uzaktım. Kendimi hazır tutmaya çalışıyorum. Koşu bandıyla çalışıyoruz. Böyle geçirmeye çalışıyorum. Önceliğim sağlımız. Bu halde futbolu düşünmek çok enteresan. Eşim ikinci çocuğumuza hamile. Her şeyde bir hayır varmış demek ki. Hâlâ 3-4 sene oynayacağımı düşünüyorum. Uzun süre sonra ilk kez sezon başı kampı yapacağım. Virüs sonrası güzel bir kariyer planlamam var. İnşallah gönlümüzdeki yer olur"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Arda Turan Başakşehir Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

123:

Yeter be çık git artık gs gündeminden, vatoz gibi yapıştın!!!

9
0
yanıtYanıtla
ALTIN TEPSILI:

bundan sonra oynasa oynasa ancak geldigi sagmalcilardaki mahalle takiminda oynar simariklik kibir sonradan görme egosu ile kendi kendini bitirdi belki bundan sonra acun abisi survivorda oynatir

6
0
yanıtYanıtla
Polat:

Abi tamam yok artık. Terime yardımcı ol tamam ama topa dokunma ga

5
0
yanıtYanıtla
Alo:

Haber basliginda taraftarlar heyecanlandi falan yaziyor.taraftan niye heyecanlanacakmis anlamadim

3
0
yanıtYanıtla
KAZAK:

EŞKİYA DÜNYAYA

2
0
yanıtYanıtla
HAKO:

Başka haber bulamadınız mı?

0
0
yanıtYanıtla
barış çayırlık:

Üstad 45 yaşındayım gs mı çok seviyorum 90 dan veri sıkı şekilde cim bomu takip ediyorum bu adam gs istiyorsa ve istiyor belli aç başkanım yolunu gönülden olan her şeye açığız çünkü biz gs liyiz her daim gel arda gel gs ya hizmet her şekilde çünkü biz gs liyiz sana kırgın olsak da ortak aşkımız gs hoş geldin kardeşim. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title