Haberler

Necdet Ergezen: Dorukhan Toköz için Beşiktaş'tan 2.5 milyon euro kazanan isimlerin sözleşmesinden isteriz

Güncelleme:

Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz krizi büyüyor. Milli futbolcunun menajeri Necdet Ergezen, Beşiktaş'tan sözleşme uzatma yönünde bir talep gelmediğini ve geldiği takdirde mevcut şartları masaya koyarak 2-2.5 milyon euro arası bir ücret isteyeceklerini söyledi.

Beşiktaş'a önceki sezonun başında Eskişehirspor'la yollarını ayırmasının ardından bedelsiz olarak transfer olan Dorukhan Toköz'ün menajeri Necdet Ergezen, Fanatik Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Ergezen, kulüple 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve Kara Kartal'dan yıllık 350 bin Euro kazanan oyuncusuyla ilgili olarak, "Ocak 2020'de sözleşme konusu kapandı. Kulüp bize, 'Oyuncunun sakatlıktan dönmesini bekliyoruz' dese anlarız, bekleriz ama bu bile bize bildirilmedi. Ligler başlayınca Eylül ayında ya da Dorukhan'ın sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala görüşmeye çağırırlarsa o zamanki şartları masaya koyarız. O mevkide oynayan oyunculara yapılan benzer sözleşmeleri isteriz. Orta sahada 2 milyon ile 2.5 milyon euro arası sözleşmesi olan oyuncular var" sözlerini sarf etti.

"SATILABİLECEK EN İYİ OYUNCULAR ARASINDA"

Dorukhan'ın menajeri, "Kulübün şartlarına her zaman saygı duyduk. Şu anda Beşiktaş'ta satılabilecek en iyi oyuncular arasında Dorukhan var. Çok iyi kulüplerden teklifler aldık. Dorukhan, A Milli Takım'a yükselmiş, geçen sezon 30 maçta forma giymiş genç bir oyuncu. Beşiktaş Kulübü, bize inandığı için uzatmak istedik. Ama Ocak ayından beri hiç bir görüşme yok" diyerek açıklamasını tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dorukhan Toköz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (9)

Ordulu:

Ne diyo la bu Dorukhan Ya hesap bilmiyor ya da dayak yememiş.

10
1
yanıtYanıtla
bjk şeyhmus 21:

eger doğruysa gidersen git sana o parayı süper liğde kimse vermez diye düşünüyorum . eğer haber doğruysa iyi futbolcu fakat kulüplerin çoğu batık durumda

8
0
yanıtYanıtla
ORHAN YILDIZ:

işte sorun bu dorukhan a veremedikleri parayı lallic - boateng vs vs karius bile alıyor türk kendi çocugumuz isteyince kulup vermiyor

yanıt4
yanıt5
Zehni bjk:

Iyı oyuncuda olsan. Bjk deyılde kımse sana o oarayı veren olmaz dunyanın durumundan haberınız yok galıba tuzunuz kuru ustıyorsunda ısteyen bjk kulubu yonetse bu ucretı kendısı vrrmeyeceyını gayet ıyıde bılıyor. Barsolana dahı ucretlerde 0%070 ındırıp yaparken dalgamı gecıyorsun. Bul bakalım kım verecekmış hadı bakalım.

yanıt0
yanıt0
Ahmet Şahin:

Sanki bulunmaz hint kumaşı. Tek başına kaç tane maç kurtarmış. Postalayın gitsin.

7
1
yanıtYanıtla
Türk:

500 bin euro dan fazla isterse yolverin gitsin. 2 milyon euro ya ne topçular var

6
1
yanıtYanıtla
Yeniceri:

Gs ya hayırlı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Berkecan:

Koronalı günlerde gördük ki " topçular" seyirci olmazsa para kazanamaz.

0
0
yanıtYanıtla
sarı:

Dünya genelinde fiyatlar çekildi aşağı necdet bey siz uzaydamı yaşıyorsunuz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title