Haberler

Muslera'dan video konferans paylaşımı: Nagatomo gibi gülümseyin

Güncelleme:

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, takım arkadaşları ile olan görüşmesini sosyal medya hesabından paylaştı. Muslera, takım arkadaşı Nagatomo'nun fotoğrafını da paylaşarak, "Her zaman Nagatomo gibi gülün" yazdı.

Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, takım arkadaşları ile olan video konferans görüşmesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Muslera paylaşımında takım arkadaşı Nagatomo'ya takılmayı ihmal etmedi.

"NAGATOMO GİBİ GÜLÜMSEYİN"

Fernando Muslera yaptığı paylaşımda; "Hepinizi çok özledim. Sahada tekrar birlikte olacağımız anı bekliyorum. Güçlü olun ve evde kalın! Ve her zaman Yuto Nagatomo gibi gülümseyin" yazdı.

Taraftarlar, Muslera'nın paylaşımını beğeni yağmuruna tutarken sosyal medyada birçok espri yapıldı.

İşte Muslera'nın paylaştığı fotoğraflar;

Muslera'dan video konferans paylaşımı: Nagatomo gibi gülümseyin

Muslera'dan video konferans paylaşımı: Nagatomo gibi gülümseyin

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (1)

POYRAZ:

tamam futbolun dışından bulaştı diyorsunda mesele o değil zaten F.terim veya başka biri kim hasta ise o herkese bulastirabilirdi seyircisiz de olsa orada binlerce insan oluyor. o maç oynanmamaliydi olay bu. hatani kabul edip istifa etmelisin. zaten hata bende degil diyorsanda sen federasyonu yonetmiyorsun demektir yine istifa etmen gerekir

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title