Haberler

Şarkıcı Hadise'nin spor kıyafetleriyle verdiği pozlara beğeni yağdı

Güncelleme:

Koronvirüs nedeniyle vaktini evinde geçiren şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından mor spor kıyafetleriyle çektirdiği makyajsız pozlarını paylaştı. Şarkıcının pozlarına kısa sürede beğeni yağdı.

Oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, koronavirüs salgını nedeniyle vaktini evde geçirmeye başladı. Hadise'nin Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ise takipçilerini mest etti.

BEĞENİ YAĞDI

Salgın nedeniyle konserlerine ara veren ve bu süreci sevgilisiyle evde geçiren Hadise, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından mor spor kıyafetleriyle makyajsız pozlarını paylaştı. Şarkıcının art arda paylaştığı pozlar 20 dakikada 155 binden fazla beğeni aldı.

SEVGİLİSİYLE AYNI EVDE KARANTİNAYA GİRDİ

İlişkilerini basından uzak bir şekilde yaşamayı tercih eden Hadise ve Kaan Yıldırım, kendilerini aynı evde karantinaya aldı. İkiliyi ele veren detay ise aynı koltukta verdikleri pozlar oldu. Çiftin ilişkilerini de Yıldırım'ın köpeği ile verdiği poz ele vermişti.

İşte Hadise'nin beğeni rekoru kıran pozları...

Şarkıcı Hadise'nin spor kıyafetleriyle verdiği pozlara beğeni yağdı

Şarkıcı Hadise'nin spor kıyafetleriyle verdiği pozlara beğeni yağdı

Şarkıcı Hadise'nin spor kıyafetleriyle verdiği pozlara beğeni yağdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bora Füzesi Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı?
500

Yorumlar (109)

Avni:

10 üzerinden eksi 40

116
9
yanıtYanıtla
RUMUZ:

Cahil...

yanıt7
yanıt25
DELİ BEDRİ:

RUMUZ denen takoz kafa delirtme layn beni sığır ...

yanıt2
yanıt0
İlhan KAPAR:

Koyun can derdinde kasap et derdinde , insanlar işe gitmediği için aç ve corona virus denen illetle uğraşıyorlar bunlarda beğeni alacağım , gündemde duracağım diye yüz takla atarlar. Nasıl bir şaka bu ya. . .

64
3
yanıtYanıtla
FATİH:

TIKLAMA O ZAMAN HABERİ. . .

yanıt1
yanıt6
Avni:

makyajsız ürkütücü

61
3
yanıtYanıtla
Nejo:

Haber diye veriliyor. gereksiz

47
2
yanıtYanıtla
Avni:

keyfi olarak yasağa uymayanlar türk vatandaşlığından çıkartılmalı.

39
7
yanıtYanıtla
metin:

o zaman tr de insan kalmaz

yanıt18
yanıt2
gugu:

bunlar agzini acmis bekliyor iki begeni gelecek diye yada millet oturmus bekliyor kim soyunacak diye ne gereksiz insan bunlar gundem de kalmak icin kirk takla atiyorlar

43
3
yanıtYanıtla
Tüm 109 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title