Haberler

    Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen'den koronavirüs çıkışı: "Beni kısıtlayan bir durum yok"

    Evde kalanlar için bir mesajı olan Gökhan Türkmen, "Bu süreçte ne kadar pozitif kalabilirsen süreç bittiğinde o kadar kazançlı çıkarsın.

    Evde kalanlar için bir mesajı olan Gökhan Türkmen, "Bu süreçte ne kadar pozitif kalabilirsen süreç bittiğinde o kadar kazançlı çıkarsın. Ertelediğimiz ne varsa yapabilmeliyiz. Kendimizi dinlemeliyiz. Yalnız kalmak çok önemlidir bazen…" dedi.

    İşte röportajın öne çıkan bölümleri:

    -15 gün oldu evdekalalı… Ayak uydurabilen bir insan olduğum için evde kalınacaksa evde kalırım ve bu benim için problem olmaz. Önemli olan kiminle evde olduğum… Tek başıma evde olmak çok zor olabilirdi. Çocuklar ve eşim olduğu için çok şanslıyım. Onlarla uzun zamandır bu kadar uzun vakit geçirmemiştik. Tabi yasak olunca insan ister istemez yasağı delmek istiyor. Çıkasın yoksa da çıkmak istiyorsun. Benim için bir sıkıntı yok açıkçası…

    -Beni kısıtlayan bir durum yok. Yapmadığım ve ertelediğim bir sürü şeyi yapıyorum. Evde boya yapıyoruz. Oturup bir şarkı yapmadım. Şarkı yapmamamın nedeni bu durumda olmamız ya da farklı bir neden değil… Piano çalışmak istiyordum uzun zamandır… Hazır böyle bir durum oluşmuşken piano çalmaya başladım.

    -Bütün hayatımı tepkisel olarak müzikle var edebiliyorum.

    -Şartlar neyse o şartlar içerisinde "Ben neyi, nasıl yapabiliyorum?" diye düşünüp ona ayak uydurmaya çalışırım.

    -Bir şarkıyı dinlerken sözü dinleyemiyorum. Hep müzikte kalıyorum. İnanılmaz iyi olması lazım sözlerin… Şarkı dinlerken ilk duyduğum şey "Nasıl bir sound var? Melodi zenginliği var mı?" soruları oluyor.

    -Samimiyetimi, hayatı nasıl yaşadığımı şarkılarıma aktarabilen biri olduğum için insanlar kendilerinden bir şeyler buluyor.

    -Yaptığım müzikten farklı müzikler dinlemeye çalışıyorum. Çocukları uyuturken klasik müzik dinletiyorum.

    -Bu süreçte ne kadar pozitif kalabilirsen süreç bittiğinde o kadar kazançlı çıkarsın. Ertelediğimiz ne varsa yapabilmeliyiz. Kendimizi dinlemeliyiz. Yalnız kalmak çok önemlidir bazen… Bazı sanatçılar üretmek için tek başına alır başına gider. Orada kimseyle konuşmadan sadece üretmek için yalnız kalırlar. Bu süreç belki de hepimiz için kendimizi dinleyeceğimiz bir süreç…

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Gökhan Türkmen Magazin Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title