Haberler

İngiliz basını, Tottenham'ın, Vedat için 25 milyon euro ödemeye hazır olduğunu yazdı

Güncelleme:

Fenerbahçe, birçok talibi olan Vedat Muriç'in bonservisini 25 milyon euro olarak belirledi. Lazio, Şampiyonlar Ligi'ni garantilerse bu parayı verebilir. İngilizler'den de önemli bir iddia geldi. Ada basınına göre Tottenham, bu rakamı ödemeye hazır.

Fenerbahçe'nin Kosovalı yıldızı Vedat Muriç, sezon boyunca birçok Avrupa takımı tarafından takip edildi, izlendi. Yaz döneminde sarı-lacivertlilere 25 yaşındaki golcü için çok sayıda teklif gelmesi olası. Yönetim, Muriç'i satmak istemese de kendisi için bonservis bedeli belirledi: 25 milyon euro... Yıldız futbolcunun menajeri Haluk Canatar, kültürel bağlar nedeniyle oyuncusunun önceliğinin İtalya olduğunu söyledi. Lazio, önemli bir aday. Eğer Serie A'da sezon tamamlanır ve Mavi-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa, 25 milyon euroluk talebi karşılayabilirler.

TOTTENHAM VAZGEÇMEDİ

Haluk Canatar'ın sözlerine rağmen Tottenham da halen ciddi bir şekilde devrede. İngiliz basınında çıkan çeşitli haberlerde, Londra temsilcisinin yaklaşık 22 milyon pounda denk gelen Fenerbahçe'nin talebini karşılamaya hazır olduğu kaydedildi. Tottenham'ın devre arasında Giroud'yu transfer etmediği için ciddi sıkıntı yaşadığı, bu yaz Harry Kane'in de ayrılma ihtimali olduğu belirtildi. Kane'in kalması halinde forvet hattının sadece Muriç ile takviye edileceği, İngiliz yıldız ayrılırsa Kosovalı'nın yanı sıra bir golcünün daha alınacağı öne sürüldü.

CENK TOSUN'U GEÇECEK

Vedat Muriç eğer 25 milyon euroya giderse, Fenerbahçe'nin sattığı en pahalı oyuncu olarak rekor kıracak. Bu unvan, 1999'da şu anki kurla 21 milyon euroya Real Madrid'e imza atan Elvir Balic'e ait. Ayrıca Süper Lig'den en yüksek ücretle ayrılan oyuncu unvanı da Muriç'in olacak. Bu alanda şu anda listenin başında, 2018 Ocak ayında Everton'a 22.5 milyon euroya transfer olan Cenk Tosun var.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Vedat Muriç Fenerbahçe Tottenham Lazio Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

YOĞURTCU:

25 SADECE SOL BACAĞI EDER

2
4
yanıtYanıtla
yavaş:

şu kriz bi bitsin herkes ekonomik olarak bi bakacak ne durumdayım diye. . ondan sonra 10 milyon falan verirlerse hemen yollayın.

3
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

KENDİ MALINI SATMADAN YERİNE YENİSİNİ KOY Kİ SIKINTI ÇEKMEYESİN. . . .

1
0
yanıtYanıtla
Abaküs:

Fenerliyim ama vermezler 25 milyon, en fazla 8-9 milyon euro maalesef.

0
0
yanıtYanıtla
Msn nihat:

Uzayda mi yasiyon

yanıt0
yanıt0
misafir:

Boş adam değil ederi var bu fenerde bunları yapıyorsa düşünün siz eğer sezon başı gs alsaydı şu an değeri 50 milyon euro idi ..........

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title