Haberler

Rıdvan Dilmen: Ali Koç teknik direktör olarak Erol Bulut'u işaret etti

Güncelleme:

Spor yorumcusu ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un teknik direktör konusundaki "40-50 yaş, ligi bilecek" sözleriyle Erol Bulut'u işaret ettiğini söyledi.

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin teknik direktör transferi ve başkan Ali Koç'un bu konudaki sözleriyle ilgili NTV'de açıklamalarda bulundu.

Dilmen, "Bir bilmece soruyorum. 3 harfli, arının yaptığı? Ali Koç da, Erol Bulut dedi zaten. 40-50 yaş, ligi bilecek. Bana öyle geldi. Sportif direktör Emre Belözoğlu olduğu için, Emre Belözoğlu'nun tercihi olduğunu düşünüyorum Erol Bulut'un" dedi.

"EN BÜYÜK ŞANSI EMRE BELÖZOĞLU"

Fenerbahçe açısından Erol Bulut'un doğru bir karar olduğunu savunan Rıdvan Dİlmen, "Abdullah Avcı'nın yardımcısı Erol Bulut'tu, Emre Başakşehir'deyken. Yabancı dil problemi yok, Malatya ve Alanya'da başarılı. En büyük şansı Emre Belözoğlu. Çok doğru bir transfer politikası uygulayacaklarını görüyorum. Comolli mi, Emre Belözoğlu mu transfer konusunda daha başarılı olur, onu da tahmin ediyorsunuzdur" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (4)

Fenev:

Erol bulut fenevbahcemize yakışacak bi hocadır en az 5 sene üst üste şampiyonluk garanti

1
5
yanıtYanıtla
vb.:

bilmece bulmaca vb. boş boş konucağına çok biliyosan sen geç rıdvan hoca haa bırakta kimi alacağına yönetim başkan belirlesin. sorarsalar söylersin erol bulut diye. eeeee taraftar olarak bence de o zaman alex gelsin yardımcı emre olsun ikiside oyuncu olarak görev alsın son 10 veya 15 dakika kala duruma göre oyuna girsinler vb.

0
1
yanıtYanıtla
Metin:

Ridvan hoca bende fenerbahceliyim ezelden beri ama suanda konumuz futbol değil konumuz covit-19 hastalığı bu nedenle Antalya da tüm oteller kapandı ben restoran de giyim issizim yardima ihtiyacımız sen bu duruma bi el atta insanların mazeretini gider yüreğin ekrana cikip ta konuşmayla olmuyor bu işler ben evladımız bir süt evime bir ekmek alamıyorum sen neyden bahsediyorsun benim otelin kapanmış ne evkirami nede bir süt bir ekmek alamıyorum konusacagina bu pandemide dolayı bir hayırda sen yap görelim gücünü syn Ridvan hocam.

0
0
yanıtYanıtla
Hakan:

Razvan lucesku hem taktisyen ileri yönlü pozitif futbol oynatan biri

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title