Haberler

    Fenerbahçe'de bir koltuğa 25 aday

    Spor Arena / Süleyman ARAT | Fenerbahçe'de Ersun Yanal'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturacak yeni ismin belirlenme süreci uzadıkça, adayların sayısı da giderek artıyor. Yönetim sessiz sedasız teknik direktör belirleme çalışmalarını sürdürürken, gerek gazetelerde gerekse sosyal medyada yerlisiyle yabancısıyla onlarca teknik adamın ismi zikrediliyor.

    Camia, Başkan Ali Koç'un basın toplantısındaki konuşmalarının satır aralarından bir ip ucu çıkartmaya çalışsa da son dönemde özellikle Hırvat Nenad Bjelica ve Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un ismi diğer teknik adamlara göre haberlerde daha sık geçiyor.

    Başkan Ali Koç doneleri verdi

    Başkan Ali Koç, geçtiğimiz günlerdeki divan toplantısında "Türkiye'yi veya bu coğrafyayı iyi bilen, 40-50 yaş arası isimler ile görüşüyoruz. Ekonomik yapımıza uyabilecek, rekabeti sağlayabilecek, değişik taktikleri deneyebilecek, cesur bir hoca arıyoruz" derken bu ifadeler Erol Bulut ve Bjelica ihtimallerini güçlendirmişti. Nitekim Bjelica da, Ali Koç ile üç kez görüştüğünü dile getirerek "Şartları konuştuk" demişti. Koç'un "Önceliğimiz sezon bitmeden gelmesiydi ama bu herkes için geçerli değil" sözleri de camia tarafından şu an Alanya'yı çalıştıran Erol Bulut'a teklif götürüleceği şeklinde algılanmıştı.

    İŞTE ADI F.BAHÇE İLE GEÇENLER

    Erol Bulut

    Tayfun Korkut

    Murat Yakın

    Okan Buruk

    Abdullah Avcı

    Aykut Kocaman

    Hüseyin Eroğlu

    Yalçın Koşukavak

    Zlatko Dalic

    Nenad Bjelica

    Slaven Bilic

    Niko Kovac

    Ivan Leko

    Joachim Löw

    Christoph Daum

    Roger Schmidt

    Jorge Sampaoli

    Leonardo Jardim

    Rui Vitoria

    Jorge Jesus

    Quique Setien

    Manuel Pellegrini

    Ronald Koeman

    Arthur Zico

    Alex de Souza

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Nenad Bjelica Fenerbahçe Ali Koç Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title