Haberler

Mert Hakan Yandaş, "Galatasaray benim hayalim" diyerek Fenerbahçe'yi reddetti

Güncelleme:

Sivasspor'un yıldız ismi Mert Hakan, Fenerbahçe ile birlikte Atalanta, Lecce, Werder Bremen ve Hoffenheim'den teklifler aldı ancak G.Saray'a söz verdiğini belirtip, "Hayallerimin peşinden gitmek istiyorum. Bundan asla dönmem. Bu kararımdan da vazgeçmem" diye konuşarak diğer önerileri elinin tersiyle itti.

Sivasspor'un yıldız ismi Mert Hakan, Fenerbahçe ile birlikte Atalanta, Lecce, Werder Bremen ve Hoffenheim'den teklifler aldı ancak Cim-Bom'a söz verdiğini belirtip, "Bundan asla dönmem. Bu kararımdan da vazgeçmem" diye konuşarak diğer önerileri elinin tersiyle itti. Sivasspor formasıyla bu sezon müthiş bir çıkış gösteren başarılı oyuncu, yapılan anlaşmanın henüz resmiyet kazanmadığına da dikkat çekti.

"GALATASARAY BENİM HAYALİM"

İki taraf arasında iyi niyet göstergesi olarak bir protokol hazırlandığını ancak cezai bir hükmün bulunmadığını hatırlatan Mert Hakan, "Paranın değil hayallerimin peşinden gitmek istiyorum. Galatasaray benim hayalim. Bu yüzden kararımı çoktan verdim" dedi.

4 YILLIK ANLAŞMA

Galatasaray, 4 senelik anlaşmaya vardığı Mert Hakan Yandaş'a imza parası olarak sadece 200 bin euro karşılığı Türk Lirası verecek. Bu arada oyuncuya ödenecek ücretin de beklentilerin çok altında olduğu belirtildi.

YILLIK 1 MİLYON EURO

Daha önce senelik 2 milyon euroya anlaştığı iddia edilen futbolcuya yıllık 1 milyon euro ödeneceği iddia edildi. Bu sezon 25 lig maçına çıkan Mert Hakan, 6 gol attı, üç asist yaptı.

MERT HAKAN'IN PERFORMANSI

Bu sezon 25'i Süper Lig, 5'i de Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere toplam 30 karşılaşmada görev yapan Mert Hakan Yandaş, toplamda 10 gol atarken, 4 de asist yaptı.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

....:

adam

20
3
yanıtYanıtla
....:

Kardan

yanıt0
yanıt1
kıyı:

galatasarayımıza böyle gelen her adam gönlümüzde nasıl bir yer eder hiç kimse bilemez. . forman ile çimlere ayak basacağın günü sabırsızlıkla bekliyoruz . . . adın haykırılırken ali samiyende yüreğinin üzerindeki armayı dalgalandır taraftarın gönlünde. .

3
0
yanıtYanıtla
KOCA FENERİN GELDİĞİ ACIKLI NOKTA:

ESKİDEN FENERİN İSTEYİPTE ALAMAYACAĞI FUTBOLCU OLMAZDI. BÖYLE BİRŞEY DÜŞÜNÜLEMEZDİ BİLE. YAZIK ÇOK YAZIK FENERBAHÇE ESKİ BÜYÜKLÜĞÜNDEN ÇOOOK UZAKTA ARTIK. FUTBOLCUNUN DENSİZLİĞİNE BAK. GS OLMAZSA FENERE ÖYLE GELİRİM DİYOR. BU FUTBOLCUYU BİRDAHA GÜNDEME ALACAK YÖNETİCİNİN. . . . . . .

1
2
yanıtYanıtla
Maho:

La gardaş fenere gelsinde gazozunami oynasin adam diyorki avrupa fatihi cim bom

1
0
yanıtYanıtla
Tahir:

Neymiş aslan olan her zaman aslandır. Para için renk aşkı değişilmezmiş. Bravo Mert Hakana.

1
0
yanıtYanıtla
Fenerli:

Sen fenere gelmedin diye bizde ölüyorduk lazım değilsin

0
0
yanıtYanıtla
kara:

Maneviyata değer veren maddiyatı ikinci planda tutan kim olursa olsun bu ülkenin gerçek kültürü ve değeridir . bjk, lıdan tebrikler. . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title