Haberler

    Fenerbahçe'de teknik direktör adaylar ikiye indi: Erol Bulut ve Bjelica

    Güncelleme:

    Fenerbahçe'de 83 gündür boş olan teknik direktörlük koltuğu için tam 25 isim gündeme gelmişti. Yönetim titiz bir çalışmanın sonunda aday sayısını nihayet ikiye indirdi. Bu iki isminden birinin yerli diğerinin de yakın coğrafyadan yabancı bir isim olduğu öğrenilirken bu bilgiler ışığında camiada Erol Bulut ve Nenad Bjelica'nın isimleri akıllara geldi.

    Adaylar arasında adı öne çıkan Erol Bulut hali hazırda Alanyaspor'u çalıştırdığından, başarılı çalıştırıcıda karar kılınması durumunda isminin açıklanması sezon sonuna dek bekletilecek. Zira F.Bahçe ve Alanya hem ligde yakın puanlara sahip hem de kupa finalinde karşılaşma ihtimalleri var.

    BJELICA'DA SORUN MADDİ

    Erol Bulut'ta pürüz çıkması durumunda yerli teknik adamlar içinde Emre Belözoğlu'nun Abdullah Avcı'yla çalışmaya sıcak baktığı, bu durumun da kulübün maddi yapısına en uygun seçimlerden biri olacağı edinilen bilgiler arasında. Aylardır adı Fenerbahçe ile anılmasına rağmen bir türlü imza aşamasına gelinemeyen Nenad Bjelica yine de en kuvvetli adaylardan... Ancak Bjelica'nın ücretini euro üzerinden istemesi, sözleşmeye konulacak tazminat maddesi, şampiyonluk bonusları F.Bahçe'yi zorluyor.

    BÜYÜK ZAFERİN ÜÇÜNCÜ YILI KUTLANDI

    F.Bahçe, erkek basketbol takımının 2017'de İstanbul'daki dörtlü finalde elde ettiği EuroLeague'de şampiyonluğunun üçüncü yıl dönümünü kutladı. Twitter hesabında yer alan paylaşımda, "Takım sporları arasında ülkemize getirilmiş en büyük kupanın yıl dönümü kutlu olsun!" ifadeleri kullanıldı.

    FENERBAHÇE'YE KARDEŞ KULÜP GELİYOR

    TFF 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor'un başkanı Volkan Can, bu sezon kupada karşılaştıkları Fenerbahçe ile kardeş takım olma projeleri olduğunu belirterek "Pandemiden dolayı bu proje ertelendi maalesef" dedi. Can "Sayın Ali Koç ve ekibini burada çok güzel ağırladık. Onlar da aynı şekilde bizi İstanbul'da ağırladılar" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Aytemiz Alanyaspor Nenad Bjelica Fenerbahçe Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500

    Yorumlar (13)

    Ankara:

    Aykut u hiç göndermeyeceklerdi...

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Faruk:

    Herzaman yerli hocadan yanayım türk futbolu çok kırılgandır avrupa gibi purofosnelleşmeşdir hep futbolcuları bir baba şefgati gibi sıvazlacaksın bizim ligimiz çok farklı birlik yabancıların bunu kavraması zaman alır şimdi çokyetenekli hocalarımız var paramız dövüz olarak dışarıya gitmesin

    2
    2
    yanıtYanıtla
    TDK:

    gözüm kanadı bu nasıl türkçe kardeşim önce yazmayı öğren dövüz nedir şefgat ne :)

    yanıt3
    yanıt0
    Mehmet:

    Türk Futbolu çok kırılgan ve futbolcuların hep baba şefkati beklediğini yazmışsın. Hangi futbolculardan bahsettiğini anlayamadın. Takımlarda Türk futbolcumu kaldı. . . .

    yanıt0
    yanıt2
    Kemal:

    Bizim yerli hocalar avrupa da koyun bile gudemez

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Kanaryam:

    Bence en doğru seçenek kesinlikle Erol Bulut. Alman disiplini ile yetişmiş tecrübe kazanmıştir..üstelik Malatya ve Alanya da yaptıkları ortada.yine yabancı alıp maceraya atılmak lazım.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Hasan:

    Fenerin ilacı mesut bakkal getırın takımın başına??

    0
    2
    yanıtYanıtla
    İZMİRLİ:

    FENERBAÇEYE ERSUN YENAL NE VERDİ DE EROL BULUTDAN NE BEKLİYORSUNUZ KÜÇÜK TAKIMLARDA BAŞARILIOLAN HOCALAE BÜYÜK TAKIMDA BOCALAR ÇÜNKÜ TAKIMDA HER FUTBOLCU FARKLI

    1
    1
    yanıtYanıtla
    çok ünlü biri gelecek:

    ikiside değil. zidane ile görüşme başladı. çok ünlü birisi gelecek o kadar söylim

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Halit sokar:

    Ezik fb neyin neyin yıldönümü fenev oldu mu yoksam muah muah

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title