Haberler

Vatandaşlar, 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi soluğu pazarlarda aldı

Güncelleme:

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Akyazı Mahallesi'nde, her hafta cuma günü kurulan semt pazarında Ramazan Bayramı'nda uygulanacak 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması öncesinde yoğunluk yaşandı. Çevresi yoğunluk nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından bariyerlerle çevrilen pazara maskesiz vatandaşların girmesine izin verilmedi. Bazı vatandaşların sosyal mesafe kuralını ihlal ettiği görüldü. Pazar içerisinde yaya olarak gezen zabıta ekipleri ise vatandaşları sık sık maske takması ve sosyal mesafe kuralına uymaları konusunda uyardı.

Vatandaşlar, 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi soluğu pazarlarda aldı

"BİR AN ÖNCE EVE GİTMEK İÇİN FİYATA BİLE BAKMIYORUZ"

Pazara alışverişe gelen Hatice Taşpınar, "Alışveriş için pazara geldik. 4 günlük sokağa çıkma yasağı olduğu için eksikliklerimizi gideriyoruz. Pazarda yoğunluk olmayacağını düşündüğümüz için erkenden geldik ama kalabalık. Biz bir an önce eksiğimizi alalım, hastalığa yakalanmayalım diye fiyata çok dikkat etmiyoruz. Bir an önce evimize gitmek istiyoruz" dedi.

Vatandaşlar, 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi soluğu pazarlarda aldı

"YASAK ÖNCESİ EKSİKLİKLERİMİ GİDERİYORUM"

Servet Müderrisoğlu da, "Bayramda 4 günlük yasak olduğu için 4 gün boyunca evde kalacağız. Ben de yasak öncesi eksikliklerimi gideriyorum. Yasaklar yerinde ve sağlımız için bu yasakların olması gerekir. İnşallah bu belayı hep birlikte el ele vererek atlatacağız. Fakat bazı insanların kurallara uymadığını görüyorum. Bu çok riskli. Herkes dikkatli olmalı" diye konuştu.

Vatandaşlar, 4 günlük sokağa çıkma yasağı öncesi soluğu pazarlarda aldı

"4 GÜN EVDE KALMANIN VERDİĞİ HİSLE ALIŞVERİŞ YAPIYORUM"

Sabahnur Erkenci ise, "Bayram öncesi pazara geldim. Aslında sadece bezelye almak için gelmiştim ama ne gördüysem alıyorum. Kendimi tutamadım. Bir de 4 gün evde kalmanın vermiş olduğu hisle alışveriş yapıyorum. Pazarda yoğunluk olmayacağını düşünüyordum ancak, bir yoğunluk var. Herkesin kurallara uyarak alışverişini yapmasını istiyorum" ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ramazan Bayramı Zabıta Ordu Haberler

Bakmadan Geçme

Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title