Haberler

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener: Başakşehir şampiyon olursa Türkiye'ye yazık olur

Güncelleme:

Trabzonspor'un eski başkanı Sadri Şener, Haber61'de yayınlanan Bayram Özel programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Futbolun geleceğini, ligi ve şampiyonluk yarışını değerlendiren Şener, Başakşehir'in şampiyon olmaması gerektiğini dile getirdi.

"12 HAZİRAN ERKEN BİR TARİH"

Liglerin 12 Haziran'da başlatılacak olmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sadri Şener "Sağlık açısından oynanmamalı. Futbol araya sosyal mesafe koyarak oynanan bir oyun değil. X bir takımın diyelim malzemecisinde koronavirüs çıktı, o takım 14 gün karantinaya alınacak ve oynayamayacak. Böyle riskler var. Benim kişisel görüşüm, Avrupa'ya uyar mı bilemiyorum, Temmuz-Ağustos gibi hızlandırılmış şekilde Pazar-Çarşamba şeklinde oynayıp bitirme. Ya da benim de hoşuma gider, tescil edersin bu şekilde ligi, hayat yeniden başlar. Küme düşme kaldırılsın isteyen takımların zaten bundan sonraki maçlarda çok puan alamayacağını düşünüyordum. 12 Haziran biraz erken oldu" ifadelerini kullandı.

"POZİTİF VAKA ÇIKARSA NE YAPACAKSIN?"

Alınan kararın arka planında farklı konular olduğunu dile getiren Şener "Nihat Bey'in de işi zor şu anda. Bu işin bir de arka planı var. Para işleri var, yayın işleri var. Bunların baskıları var. Koronavirüs sürecinde sağlıklı olmak çok önemli ama ekonomi olmadan da sağlığı çözemiyorsun. İnsanların para kazanması lazım. Kazanamazsa nasıl mücadele edeceksin. Futbolda belki bu olmayabilir çünkü temaslı bir oyun. Allah korusun bir pozitif çıkarsa ne olacak. Sağlık Bakanı da vaka çıkarsa sorumluluk TFF'nin dedi. Bence Ağustos olabilirdi, haftada 3 maç şeklinde" şeklinde konuştu.

"DESTEK OLUNMAZSA KULÜPLER BATAR"

Kulüplere destek olunması gerektiğini de belirten tecrübeli futbol adamı, "Borçların çoğu bankalara. Bankalar bu devirde bir takım şeylere yardım ediyorlar. Rakamlar büyük olduğu için şube müdürlerinin falan yapacağı iş değil bunlar. Genel müdür veya Bakan nezdinde bunları 1 yıl ödemesiz 7 yıla yayıp kulüplere vermek lazım. Ben yayıncı kuruluşun yerinde olsam para vermem. Seyirci yok. Kulüplere bankalar aracılığıyla destek verilmeli yoksa batarlar" dedi.

"ONLAR ŞAMPİYON OLURSA TÜRKİYE'YE YAZIK OLUR"

Şampiyonluk yarışındaki takımlarla ilgili de konuşan Şener sözlerini, "Sağlık sorunu bu. Benim bildiğim Fatih Terim oynamak istemiyor, Rıza Çalımbay da istemiyor. Çok riskli bir durum. İstanbul hegemonyası Trabzonspor'a başkaldıracak bir durumda değil. 4 takım yarışıyor ama Başakşehir şampiyon olsa Türkiye'ye de yazık. Seyircisi falan yok, alınmasınlar ama… Zaten şu anda hangi takımın ne yapacağını bilmiyorsun, form durumlarını bilmiyorsun. Çalışmaların da muazzam hırslı geçtiğini sanmıyorum, onlar da korkarak çalışıyordur. Sonuçta yine de bir karar alındı. Saygı duymak lazım" diyerek tamamladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Başakşehir Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (21)

ALİ:

ts olmalı herhalde katillerin , pusu kurup ateş edenlerin şehri batar inşallah yeryüzünden silinip gitsin şehrinizde takımınızda. . .

5
8
yanıtYanıtla
ALİ:

TS batsın . sende bat başakşehir şampiyon olsun . . . . sende çatla . . .

7
5
yanıtYanıtla
eses:

dogru söylüyor basaksehır turk fulboluna heyecan kalıte vermeyen kulup seyırcısi coşkusu yok karanlık takım kapatılmalı kımse sevmıyor basaksehıri para gelıri nerden gelıyor acaba

5
6
yanıtYanıtla
Cesur yürek:

Başakşehir para harçamıyormu futbolcuları ter dökmüyormu, Avrupada yüzümüzü güldüren tek takım,dilin sürştü herhalde başkan,hak eden kazansın.

6
3
yanıtYanıtla
Tahsin:

Bu lafı Aziz Yıldırım söyleseydim şimdi Türkiye ayağa kalkmıştı işte bunların zihniyeti bu

4
5
yanıtYanıtla
Yusuf:

Hamsiler şampiyon olursa yazık olur. Çünkü bunlar avrupa maçlarına yedek kadroyla çıkar. Hamsi sonuçta kıtlar :)

5
3
yanıtYanıtla
başakşehir:

sen konuşma şikeciiii

8
0
yanıtYanıtla
trabzonspor:

sizin başkanıiz şikeden yargılandı

yanıt3
yanıt5
Mert Ören:

Son dört senedir şampiyonluğa oynayan Başakşehir inşallah bu sene şampiyon olur. Trabzonlu yöneticiler çok konuşuyorlar. Artık susmalılar.

5
2
yanıtYanıtla
Hacıarif efendi:

Şampiyon Galatasaray olur Merak etmesin yazıkta olmaz

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title