Haberler

AK Partili Muçay, Gaziemir Belediye Başkanı Arda'yı istifaya davet etti

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Serdar Muçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği öne sürülen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'yı istifaya davet etti.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Serdar Muçay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği öne sürülen Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'yı istifaya davet etti.

Muçay, Gaziemir Belediyesi önünde düzenlediği basın toplantısında, Arda'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı sosyal medya hesabı üzerinden düzeysiz ve ahlaksız paylaşımlar yaptığını, bunu şubat ayı meclis toplantısında gündeme getirdiklerini söyledi.

11 Mart'ta İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını anımsatan Muçay, o günlerde haber olması rağmen CHP ve Arda'dan herhangi bir açıklama gelmediğini belirtti.

"Bu suskunluk suçu kabul etmiş olmanın çaresizliğidir." diyen Muçay, şöyle konuştu:

"Pandemi sebebiyle askıya aldığımız bu süreç benzer ahlaksızca paylaşımlarının ifşa olması ve akabinde Cumhurbaşkanımızın avukatlarının olaya müdahil olması dolayısıyla tekrar gündeme gelmiştir. 27 Mayıs'ın yıl dönümünü yaşadığımız bu günlerde 27 Mayıs 1960'ı yaşatan zihniyetin tekrar organize bir şekilde halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ahlaksızca söylemde bulundukları açıkça tespit edilmiştir. Bütün sorumluların bağımsız Türk yargısı önünde hesap vereceklerine yönelik inancımız tamdır. 'Siyasetin tek limanı ahlaktır.' diyen Sayın Cumhurbaşkanımıza yapılan bu ahlaksızca saldırılar asla kabul edilemez. Sosyal yaşantımızın olmazsa olmazı olan ahlaktan yoksun bir belediye başkanı kesinlikte istemiyoruz ve derhal Halil Arda'yı istifaya davet ediyoruz."

Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Atmaca da Erdoğan'a sosyal medya üzerinden yapılan hakaret ve saldırıları şaşkınlıkla izlediklerini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sosyal Medya Gaziemir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title