Haberler

Galatasaray'ın gündemine gelen Balotelli, Brescia'dan ayrılıyor

Güncelleme:

İtalyan kulübü Brescia, bir dönem Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan golcü futbolcu Mario Balotelli ile yollarını ayırma kararı aldı.

Oynadığı her kulüpte yaşadığı sorunlarla gündeme gelen İtalyan forvet Mario Balotelli, yaptıklarıyla bu kez son kulübü Brescia'yı da bezdirdi. Brescia Başkanı Massimo Cellino sezon başında transfer ettikleri Mario Balotelli ile iplerin kopma noktasına geldiğini söyledi.

Başkan Cellino açıklamasında, bir süredir idmanlara başlayan Brescia'da takımla birlikte çalışmalara katılmayan ve yaptığı idmanlarda da kısa süreli sahada görülen Balotelli'nin takımdan ayrılacağını söyledi.

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIK"

Cellino, Balotelli'nin kendileri için tam bir hayal kırıklığı olduğunu belirterek, "Balotelli konusunda hayal kırıklığı yaşadık. Garip bir çocuk, aklı bizimle değil, biraz anarşist bir durumu var. Onu basına malzeme olmak için değil, gerçekten katkı sağlayabileceğine inandığımız için aldık. Bizi hüsrana uğrattı. Takımdan ayrılacak" sözlerini kullandı.

19 MAÇTA 5 GOL ATTI

Brescia formasıyla bu sezon 19 maça çıkan Balotelli, 5 gol atabilmişti. Kümede kalma mücadelesi veren Brescia'da Balotelli'nin sözleşmesinde Serie B'ye düşülmesi durumunda kontratın boşa düşeceği belirtiliyor.

İtalyan forvet Mario Balotelli, son olarak Galatasaray'ın transfer gündemine gelmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (1)

Selami:

Dert olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title