Haberler

Saba Tümer'in Marcus Schenkenberg pişmanlığı: Elimden kaçırmasaydım ondan çocuk yapardım

Güncelleme:

Bir canlı yayına konuk olan Saba Tümer, Hollandalı manken Marcus Schenkenberg ile ilgili bir pişmanlığından bahsederken "Elimden kaçtı. Ondan çocuk yapardım" diyerek herkesi şaşırttı.

Koronavirüs salgını nedeniyle evinde karantinada olan Saba Tümer, YouTube üzerinden yayınlanan bir programa konuk oldu. Her zaman doğal halleri ve kahkahasıyla her daim gündemde olan Tümer, yaptığı itiraflarla da dikkat çekti.

"BENİMLE GEL DESEYDİ VALİZİMİ BİLE TOPLAMADAN GİDERDİM"

Hollandalı manken Marcus Schenkenberg'i 2005'te TV'deki programında ağırladığını belirten Tümer, "Çok salağım ya. Meğer adam bana evlenme teklif etmiş, ben hiç oralı olmamışım" dedi. Schenkenberg'i elinden kaçırdığını, ünlü mankenden çocuk yapabileceğini söyleyen Tümer bununla yetinmedi.

2013 yılında da İspanyol dansçı Joaquin Cortez ile de bir araya geldiğini belirten Tümer, sözlerine şöyle devam etti: "Bana 'Benimle İspanya'ya gel' dese, valizimi bile toplamadan, stüdyodan havalimanına giderdim. Sonra çocuk yapardık. Ama teklif etmedi işte."

Saba Tümer'in Marcus Schenkenberg pişmanlığı: Elimden kaçırmasaydım ondan çocuk yapardımMarcus Schenkenberg

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Marcus Schenkenberg Alp Kırşan Saba Tümer Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (69)

çankırı:

ALLAH belanı versin

42
11
yanıtYanıtla
haylass:

Abi ne salak muhabbet ya

43
2
yanıtYanıtla
pako:

bu kadında utanma diye bişey yok zaten

34
6
yanıtYanıtla
FATSALI:

Ben de yakışıklıyım, benden de yapabilirsin

31
7
yanıtYanıtla
Max Royal:

Yav seni kim ne yapsın bu saatten sonra teyze, çocuk yapardım diyon, senin çocuğun olmaz artık.

18
12
yanıtYanıtla
Batak:

Insanlar bu kadar mi kafalarini beyinleini kaybetti yahu. Avrupa ülkelerinde bile böyle muhabbetler gecmiyor artik cünkü ahlaksizliga giriyor. Biz de ise topluma kendini ötekilestigini göstermek icin normalde agizlarindan cikmayacak sözleri söylüyorlar. Bu cok terbiyesizce birsey

20
8
yanıtYanıtla
ASLI:

kadın ne olduğunu açık açık söylüyor. bu tarz insanlar haber yapılmamalı

24
3
yanıtYanıtla
.......:

ÇOK AYIP BAŞKA COCUK YAPACAK BİRİ YOKMUYDU,

21
6
yanıtYanıtla
:

yazıklar olsun bir zamanların ünlü ismi bu kadar basitleşebiliyor demek ki altı üstü bir nefis oysa edepli hanımefendi olmak varken bu bayağılık nedir. bunu anlamak zor

22
4
yanıtYanıtla
BURAK:

Müslüman bir kadın , gayrimüslim bir erkekle evlenemez İslam''a göre , tabi islama göre yani , Müslüman olmayanlar çok ta şaapmasın .

20
6
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title