Haberler

Barcelona hücum bölgesine yaptığı transferlere son 5 yılda 482 milyon euro harcadı

Güncelleme:

Luis Suarez ve Lionel Messi'nin yanına bir türlü üçüncü futbolcuyu bulamayan Barcelona, hücum hattı için yaptığı transferlere son 5 yılda 482 milyon euro harcadı. Katalan ekibinde hayal kırıklığı yaratan milli futbolcu Arda Turan da bu listede yer aldı.

Dünya devi Barcelona, hücum hattındaki üçlüyü bulmak için son dönemde harcadığı paralarla dikkat çekiyor. Messi ve Suarez'in yanına, Neymar dışında, ideal bir üçüncü ismi bulamayan Katalan ekibi, beş yılda bu bölge için tam 482 milyon euro harcadı.

Aralarında Arda Turan'ın da bulunduğu sekiz futbolcu, forvetin sağında bir türlü beklenen performansı gösteremedi.

Atlerico Madrid'de sergilediği performansla dikkat çeken Arda Turan, 2015 yılında Barcelona'ya 36 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. Barcelona'da 55 maça çıkan Arda Turan, 15 gol kaydetti. Saha içinde çok saha dışındaki olaylarla gündeme gelen Arda Turan'ın Barcelona macerası 2.5 yılda sona erdi.

Katalan ekibi, Liverpool'un yıldızı Philippe Coutinho'yu, büyük umutlarla 120 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattı. 76 maçta 21 gol atan Philippe Coutinho, Bayern Münih'e kiralandı.

GRIEZMAN PLANI TUTMADI

Atletico Madrid'in dünya çapındaki yıldızını transfer ederek Messi-Suarez ikilinini tamamlamayı hedefleyen Barcelona'nın Antoine Griezmann planı da tutmadı. Fransa ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşadıktan bir yıl sonra, 120 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Barça'nın yolunu tutan Antoine Griezmann da beklentilere yanıt veremedi. Barcelona ile 37 maça çıkan yıldız futbolcu, 14 gol atabildi.

105 MİLYON EUROLUK DEMBELE BEKLENENİ VEREMEDİ

Borussia Dortmund'un genç yıldızı Ousmane Dembele, 105 milyon euro ödenerek Barcelona'nın kadrosuna dahil edildi. Sakatlıklarla boğuşan Ousmane Dembele, Katalan ekibiyle 74 maçta 19 gol kaydetti.

Listedeki diğer isimler ise 41 milyon euro karşılığında kadroya dahil edilen Malcom, 30 milyon euro ödenen Paco Alcacer, 18 milyon euroluk Martin Braithwaite ve 12 milyon euro ödenerek transfer edilen Gerard Deulofeu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Arda Turan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (2)

Mulayim:

Arda oyuncu hemde yeşìlçamda

2
0
yanıtYanıtla
Yorgun:

Ardanın sonunda gerçek değerini yazdılar çöp dürüst haber işte bu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title