Haberler

    Sevgilisini bıçaklama suçundan gözaltına alınan Hazal Mesudiyeli: Tarikata üye olmamı istedi, sonra da kendisini bıçakladı

    Güncelleme:

    Ali Ağaoğlu'nun eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli, sevgilisi Sedat Kumaş'ı yaralama suçundan geçtiğimiz mart ayında gözaltına alındı. Mesudiyeli'nin ifadesinde "'Şeytanla anlaşma yapacaksın' diyerek tarikata üye olmamı istedi. Sonra da kendini bıçakladı" dediği ortaya çıktı.

    Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran ve sonrasında ayrılan Hasal Mesudiyeli, mart ayında erkek arkadaşını yaralama suçundan gözaltına alındı. Adli kontrol şartıyla serbest kalan Mesudiyeli'nin polis merkezinde verdiği ilk ifadesi dikkat çekti.

    "BIÇAĞI BACAĞINA SAPLADI"

    Hazal Mesudiyeli, verdiği ifadesinde şunları söyledi: "Alkol aldıktan sonra Sedat birden boğazıma sarıldı ve 'Şeytanla anlaşma yapacaksın, karşılığında da beni kazanacaksın' dedi. Ben de 'Seni istemiyorum, ter kokuyorsun, paran da yok' dedim. Belime tekme attı, yuvarlandım. Ağlayınca beni teselli etmek için elindeki kolyeyi boynuma taktı, 'Sen artık tarikat üyesisin, benden başka erkeğin olamazsın' dedi. Evden gitti ve döndüğünde elinde kocaman bir pelüş ayı vardı. Ben hediyeyi beğenmeyince, mutfaktan aldığı bıçağı bacağına sapladı."

    Sevgilisini bıçaklama suçundan gözaltına alınan Hazal Mesudiyeli: Tarikata üye olmamı istedi, sonra da kendisini bıçakladı

    "KANIMI YALAYACAKSIN"

    Yaşadığı olaylı geceyi saniye saniye anlatan 26 yaşındaki Mesudiyeli "Sedat, kanayan bacağını göstererek 'Kanımı yalayacaksın' dedi. Bu sırada bıçak omzuna saplandı. Bunun üzerine evde bulunan arkadaşı Gökhan'dan yardım istedi."

    Sevgilisini bıçaklama suçundan gözaltına alınan Hazal Mesudiyeli: Tarikata üye olmamı istedi, sonra da kendisini bıçakladı

    "SEDAT'I HAZAL BIÇAKLADI"

    Olay esnasında orada bulunan Gökhan Meriç ise alınan ifadesinde Hazal Mesudiyeli'nin gerçekleri söylemediğini belirtti. Öte yandan Mesudiyeli, 3 yıldır birlikte olduğu Sedat Kumaş'ın kendi kendini bıçakladığını ileri sürdü. Ancak Gökhan Meriç, Mesudiyeli'nin kendisine "Sedat'ı bıçakladım" dediğini söyledi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Ali Ağaoğlu Haberler

    Bakmadan Geçme

    Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (11)

    BURAK:

    Çamur at izi kalsın , herşeyi tarikatlara yıkıyorlar , Ülke tarihinde bir tane tarikatların toplu yürüyüşü , protestosu , eylemi yok . Tarikatları gülen cemaati ile karıştırmayın , hiç bir devlet kurumuna girmek gibi bir gayesi yoktur , hiç bir yerde örgütlenmesi yoktur bi kere tarikat başka cemaat başkadır. Her olayı tarikatlara yüklemek büyük vebaldir , Allah dostları vardır tarikatlarda .

    3
    14
    yanıtYanıtla
    Roeel:

    Arkadashim, konu islami tarikat degil... Islami tarikat seytanla anlasma yapmaz...

    yanıt4
    yanıt0
    ÇAPKIN KIZ ASLI:

    KIZIN GİDERİ VAR ADAMDA TIP YOK.

    11
    1
    yanıtYanıtla
    Çapkın:

    Peki senin giderin varmı

    yanıt0
    yanıt0
    Tankut:

    Çapkın, boşuna Aslıya yazma, kendisi kızlardan hoşlanıyormuş. :)

    yanıt0
    yanıt1
    adil:

    Korku filmi gibi lan kendi kendine hareket eden bıçak adamın önce bacağına saplanıyor sonra oradan çıkıp aniden omuzuna saplanıyor tüylerim diken diken oldu bıçak canlı.

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Hakan:

    Tiplere bak ya. . . birde tarikat marikat. . . ulke akil hastasi dolu. . devasal bir akil hastanesi yapilsin Turkiye ye. . . en az 20 milyon akil hastasi vardir Turkiye de. . . egitimsizlik asiri kiskanclik , haset, ezik ruh , ahlaki ve dini konularda eksik ve yanlis egitim sonucu ulke insani basit, hafif mesrep, piskolojik sorunlu insanlarla doluyor maalesef. . .

    11
    0
    yanıtYanıtla
    ANGARALI:

    Nasıl bir memleket olduk aga korktum la ben artık.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    ha:

    yorum yapın yahu yırtınıyolar haber olmak yapmak için vb. mangır lazım para lazım reyting lazım medyaya magazincilere o kadar pislik yapıyolaa tıklayın yorum atın reyting yapın diye

    1
    0
    yanıtYanıtla
    cayma bedeli:

    ya hev hev got

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title