Haberler

Müge Anlı oyuncu Sumru Yavrucuk'un köpeğini bulmak için harekete geçti

Güncelleme:

Yıllardır yayınlanan programında kayıpları arayan ve cinayetleri çözen Müge Anlı, bugün yayınlanan programında oyuncu Sumru Yavrucuk'un kaybolan köpeğinin bulunması için izleyicilerine çağrıda bulundu.

ATV ekranlarında haftanın 5 günü yayın yapan Müge Anlı, bu sefer bambaşka bir kayıp olayıyla izleyicisiyle buluştu. Anlı, Sumru Yavrucuk'un kaybolan golden cinsi köpeği Tomi'yi bulmak için harekete geçti.

İZLEYİCİLERİNDEN YARDIM İSTEDİ

Sumru Yavrucuk, 27 Mayıs'ta sosyal medya hesabından köpeğinin fotoğrafını paylaşarak "Dostlar paylaşır mısınız... Tomi 2 yaşında erkek" dedi. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Müge Anlı ise günlerdir haber alınamayan köpek için bugün yayınlanan programında çağrıda bulundu.

Müge Anlı, Sumru Yavrucuk'un, Golden cinsine sahip olan köpeği Toni için çok üzgün olduğunu ve görenlerin en kısa zamanda iletişime geçmesini rica ettiğini ifade etti. 2 yaşındaki köpeğin sol patisinde bir yara izi olduğu da kısa sürede bulunması için verilen bilgiler arasında yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya İstanbul Haberler

500

Yorumlar (22)

ODUN KAFALI:

KÖPEĞİNE SAHİP ÇIKAYDIN SENDE. . DERDİMİZ BİTTİ, SENİN İTİN Mİ DERT OLDU. .

10
11
yanıtYanıtla
GICIK UKALA:

Vayyy beeee, köpeklere kadar düstü yani, ehhh programindaki avukata(!) da bayagi is düsüyor desenize. . .

6
12
yanıtYanıtla
tankut:

Bi köpek eksikti

7
8
yanıtYanıtla
LEON BUUREN:

BEN GÖRDÜM OTOGARDA OTOBÜS ARIYORDU TATİLE GİDECEKMİŞ ÇOK SIKILMIŞ EVDE KAPALI KALMAKTAN OF YETER BE ATAYIM KENDİMİ SAHİLE SUYA KUMA GÜNEŞE DİYE KONUŞUYORDU. ALLAHIM NE GÜNLERE KALDIK YAHU : - )))

3
11
yanıtYanıtla
Sakaryalı hatun:

Umarım bulunur. Benim de,kedim birde yavruları var. Umarım aç kalmamıştır. :(((( Hayvanlar, insanların en iyi dostudur.

12
0
yanıtYanıtla
SAKARYA SEVDASI...:

Serdivan 3

yanıt2
yanıt0
Miyav:

Senin kedin olmayı çok isterdim

yanıt1
yanıt2
Sw:

Miyaaaaaavv :))))

yanıt1
yanıt2
HAAYVANLARI SEVEN Y:

Dilerim çabuk bulunur. Dikkatli olmak lazım kaybolmamaları için. eğer sokak hayvanları barınakta korunur ve tutulursaydı o zaman kaybolan hangi hayvan olursa olsun dikkati çeker hemen bulunurdu. . . . .

9
2
yanıtYanıtla
Yürü git lan:

Bu kadın sadece bana mı itici ve yapmacık geliyor acaba?

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title