Haberler

Sarıkamış'ta aç kalan ayılar şehir merkezine indi

Güncelleme:

Sarıkamış'ta aç kalan ayılar şehir merkezine indiKARS'ın Sarıkamış ilçesinde yavrularıyla birlikte çöplüğe inen boz ayı cadde ve sokakları dolaştı.

Sarıkamış'ta aç kalan ayılar şehir merkezine indi

KARS'ın Sarıkamış ilçesinde yavrularıyla birlikte çöplüğe inen boz ayı cadde ve sokakları dolaştı. Boz ayı yavrularını köpeklerden önlerinde durarak korudu.

Kış uykusundan uyanan boz ayılar yiyecek için Sarıkamış çöplüğüne inmeye başladı. Çöplükte yiyecek bulamayan bir boz ayı 2 yavrusuyla ilçe merkezine geldi. Gece geç saatlerde ilçede sokakları gezen ayı ve yavruları çöp bidonlarını devirerek yiyecek aradı. Ayı ve yavrularının ilçe gezisi vatandaşlar tarafından görüntülendi. Görüntülerde boz ayı ve yavrularının yiyecek aramaları ve sokakları dolaşmaları yeraldı. Apartmanların önlerine kadar gelen ayıların rahatlığını köpeklerin havlaması bozdu. 2 yavrusunu köpeklerden önlerine siper olarak koruyan boz ayı bir süre sonra ormanlık alana doğru gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sarıkamış Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title