Haberler

Berna Gözbaşı: Yönetmeyi bilseydik Türk futbolu bu durumda olmazdı

Güncelleme:
HES Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, kulübe başkan olarak seçildiğinde futbol bilgisinin tartışıldığını belirterek, "Futbolu bilmeyip, yönetmeyi bilenlerin sayısı çok olsaydı Türk futbolu bu durumda olmazdı" dedi.

Kayseri'de yayın yapan  bir televizyon kanalına konuk olan Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, takımın son durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takımın ligde kalması ya da düşmesi halinde yine görevine devam edeceğini belirten Berna Gözbaşı, "Hiç istemiyoruz ama takım düşerse en kısa dönemde nasıl çıkabiliriz ona bakmalıyız. Kalan 8 haftalık periyotluk dönemde 4 galibiyet 1 beraberliğin bizi düze çıkaracağını düşünüyorum. Oyuncularımız motive olmuş durumda.  İnşallah ligde kalmak istiyoruz ama ben geldiğimde takım düşmüş durumdaydı. Mucizeyi gerçekleştirmek için çabalıyoruz. Bunun dışında eski futbolcularımızdan Enguemo'nun alacağı ve Mensah bonservisi nedeniyle Atletico Madrid transfer yasağı almamız için çalışıyor. Takımın durumu dışında eski borçlarla da uğraşıyoruz" diye konuştu.

"FUTBOLU DEĞİL,YÖNETMEYİ BİLSEYDİK TÜRK FUTBOLU BU DURUMDA OLMAZDI"

Futbolu yönetimine değinen Gözbaşı, "Ben ilk göreve geldiğimde futbolu ne kadar bildiğim tartışıldı. Futbolu bilmeyip,yönetmeyi bilenlerin sayısı çok olsaydı Türk futbolu bu durumda olmazdı. Kalan 8 haftalık dönemde sadece Kayserispor için neler yapılabilir onu konuşmamız lazım. Taraftarlarımızın dualarını bekliyorum" şeklinde konuştu.

"MENSAH VE EMRE İÇİN GELEN TEKLİF YOK"

Emre Demir ve Mensah hakkında çıkan transfer dedikoduları hakkında konuşan Berna Gözbaşı, "Emre Demir ve Mensah'ın adı Beşiktaş ile anılıyormuş ama bize bu zamana kadar gelen bir teklif yok. Konu açılmışken alt yapımızda köklü değişiklikler yaptık. Ekibi değiştirdik ve Kayserispor'un alt yapısını geliştirmek için projelerimiz var" ifadelerini kullandı.

"TESİSLERDE DÜĞÜN YAPABİLİRİZ"

?Koronavirüs salgını nedeniyle düğünlerin salonlarda yapılmasının sıkıntıya girdiğini kaydeden Berna Gözbaşı, "Yönetimimde yer alan asbaşkan ve basın sözcüsü Mustafa Tokgöz düğün işi yapıyor. Ben ona dedim ki 'insanlar düğün yapamıyor. Sosyal mesafeli düğünleri kulübümüzde yapalım' diyorum. Mustafa Tokgöz 'yanlış anlarlar' diyor. Neden yanlış anlasınlar? O nedenle buradan Kayseri halkına düğünlerle ilgili tesislerimizde yer ayıracağımızı ve buradan da kulübümüze bir gelir kapısı oluşturacağımızı söylemek istiyorum" dedi.


- Kayseri
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Hes Kablo Kayseri Futbol Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title