Haberler

Son dakika haber | İtalya'da salgın nedeniyle kapalı olan sınırlar yeniden açıyor

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre İtalya'da salgın nedeniyle kapalı olan sınırlar yeniden açıyorİtalya, (DHA)- Dünyayı saran koronavirüs (Covid-19) salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen ve 10 Mart'ta karantina uygulamasına giren İtalya, aylar sonra sınırlarını tekrar açıyor.

İtalya'da salgın nedeniyle kapalı olan sınırlar yeniden açıyor

İtalya, (DHA)- Dünyayı saran koronavirüs (Covid-19) salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen ve 10 Mart'ta karantina uygulamasına giren İtalya, aylar sonra sınırlarını tekrar açıyor.

İtalya, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün Avrupa'da merkez üssüydü. 33 binden fazla kişinin virüs nedeniyle yaşamını yitirdiği ülkede, aylar süren karantina ve kısıtlamaların ardından sınır kapıları tekrar açılıyor. İtalya ile Fransa arasında yer alan Ventimiglia beldesinde bulunan sınır kapısı bugün açıldı. İtalyan yetkililerden yapılan açıklamada, bugünden itibaren, ülkeye gelen turistlerin İtalya'ya karantina kuralları olmadan girebileceğini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs İtalya DHA Güncel Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title