Haberler

Yaz için saç bakım önerileri

Güncelleme:

Saçlarınız için her mevsim ayrı bakım uygulaması yapmanız gerekiyor. Her mevsim ayrı ilgi isteyen saçlar aynı zamanda kendi özeliklerine göre bakıma ihtiyaç duyuyor. İşte saç türlerine göre yaz mevsimi saç bakım tavsiyeleri…

Yaz mevsiminde güneşe daha yoğun şekilde maruz kalan saçlar, tatillerde, denizde ve havuz yıpranıyor. Bunun önüne geçmek ve daha sağlıklı saçlar için saçınızın tipine göre bakım uygulamaları yapmanız gerekiyor.

ELEKRİKLENMİŞ SAÇLAR

Deniz tuzu ve güneşin etkisiyle saçlarınızda elektriklenmiş bir görünüm oluşabilir.Bunu engellemek için nemlendirici ürünlerle saçınızı destekleyin. Saçınızı ıslakken tarayın. Saçı kuruyken taramak, saçın daha da kabarık görünmesine neden olur.

Yaz için saç bakım önerileri

YAĞLI SAÇLAR

Sıcak hava ile terlediğinizde yağlı saçlarınız daha hızlı şekilde yağlanır. Ceviz büyüklüğünde saç kremi ile saçınıza dipten uca bakım yaparak bu etkiyi azaltabilirsiniz. Solmuş saçlar için 2 yıkamada bir olmak üzere renk koruyucu şampuan kullanılabilir.

Yaz için saç bakım önerileri

CANSIZ SAÇLAR

Cansız ve sönük saçlar için hacim verici ve dolgunlaştırıcı şampuanlar kullanabilirsiniz. Şekillendirici köpük ürünleri de saçlarınızın canlı görünmesine yardım eder.

Yaz için saç bakım önerileri

KURU SAÇLAR

Deniz, kum ve güneşin etkisiyle nemini kaybeden saçlarınız, kuruyabilir. Nemlendirici şampuanlar kullanarak nemini kaybeden saçlarınıza nemini tekrar kazandırabilirsiniz.

Yaz için saç bakım önerileri

KIRILMIŞ SAÇLAR

Tatil öncesi saçlarınızdaki kırıkları aldırmanız yerinde bir uygulama olacaktır. Gün içinde saç serumu, jel ve sprey gibi ürünleri denizden çıktıktan sonra kullanarak saçlarınızın yıpranmasını önleyin. Saç düzleştirici maşalardan da uzak durun.

BOYALI SAÇLAR

Boyalı saçlar ekstra bakım ister.Havuza ya da denize girmeden önce saçınızı koruyucu krem ile tarayın.Saç yıkarken de boyalı saçlarla özel şampuanlar kullanmalısınız.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title