Haberler

Sahte Kabadayı film konusu nedir? Sahte Kabadayı film oyuncuları kimler? Sahte Kabadayı hakkında merak edilen her şey! Yeşilçam filmi Sahte Kabadayı!

Güncelleme:

Kemal Sunal'ın sevilen filmlerinden olan Sahte Kabadayı filmi yıllar geçse de keyifle izleniyor. Sahte Kabadayı filmi hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Sahte Kabadayı film konusu nedir? Sahte Kabadayı film oyuncuları kimler? Sahte Kabadayı hakkında merak edilen her şey! Yeşilçam filmi Sahte Kabadayı!

Yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan ve Kemal Sunal'ın baş rolünde olduğu kahkaha tufhanı Sahte Kabadayı filmi yıllar geçsede halen daha beğeni ve keyifle izleniyor. Türk sinemasının komedi ve güldürü türündeki yapımı Sahte Kabadayı düşündüren yönleriyle de her zaman tekrar tekrar bıkılmadan usanılmadan izlenmeye devam ediyor. Efsane film Sahte Kabadayı hakkında merak edilen detayları sizler için kaleme aldık.

SAHTE KABADAYI FİLM KONUSU NEDİR?

Mafya babasının oğlu olan Kemal babasından habersiz tren garlarında pişmaniye satmaktadır. Saf ve gözü fazla açık olmayan Kemal aynı zamanda önüne gelen herekse kafa tutmaktadır. Babasının bir iş görüşmesi sırasında Muhtar isimli adamı tarafından öldürülmesi üzerine Babanın mirası bölünür. Babanın sağ kolu olan Avukat babanın oğlu Kemala ulaşarak durumu anlatır ve olaylar bundan sonra gelişmeye başlar...

Sahte Kabadayı film konusu nedir? Sahte Kabadayı film oyuncuları kimler? Sahte Kabadayı hakkında merak edilen her şey! Yeşilçam filmi Sahte Kabadayı!SAHTE KABADAYI

SAHTE KABADAYI KÜNYESİ NEDİR?

Yönetmen: Natuk Baytan

Tür: Komedi

Yapım Yılı: 1976 (82 dk)

Senaryo: Suavi Sualp

Yapımcı Firma: Cem Film

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dil: Türkçe

SAHTE KABADAYI OYUNCULARI KİMLER?

Kemal Sunal

Coşkun Göğen

Suna Selen

Kazım Kartal

Mümtaz Ener

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kemal Sunal Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title