Haberler

Acımasız anneden kan donduran cinayet! 4 yaşındaki kızını ağzına tülbent sokup yastıkla boğdu

Güncelleme:

İzmir'de yaşayan üç çocuk annesi kadın, ikinci evliliğinden olan 4 yaşındaki minik Bahar'ı ağzına tülbent sokup yastıkla boğdu. Dehşet verici olay, minik Bahar'ın dedesi tarafından hastaneye getirilmesinin ardından başlatılan soruşturma ile ortaya çıktı.

İzmir Konak'ta geçtiğimiz hafta dedesi tarafından Tepecik Eğitim ve Araştrma Hastanesi'ne baygın halde getirilen 4 yaşındaki Bahar E. hayatını kaybetti. Olayın ardından başlatılan soruşturma ise, bir vahşeti gözler önüne serdi. Annesi tarafından cinayete kurban giden küçük kızla ilgili detaylar ortaya çıktı.

Yeniasır Gazetesi'ndeki habere göre; Bir yemek fabrikasında çalışan iki çocuk annesi Betül F. 2015'te eşinden ayrıldı. Ardından aynı iş yerinde aşçı olarak çalışan Mert E.'den hamile olduğunu öğrenince onunla evlenmek zorunda kaldı ancak bu evliliğinde de mutluluğu bulamadı. Betül F. üçüncü çocuğuna Bahar adını verdi. Mert E. ile de anlaşamayan ve eşinin ailesi tarafından da istenmeyen Betül F. 2019'da eşinden boşandı ve çocuğun velayetini de E.'ye bıraktı. Ancak küçük kız, annesi Betül ile kalmaya devam etti. Kızının babasından boşandıktan sonra da kavga ve tartışmalara devam eden Betül olay günü yine telefonla ikinci eşiyle tartıştıktan sonra yatak odasından aldığı tülbenti önce bağırmasın diye kızının ağzına tıktı. Ardından gözü dönen Betül F. kızının yüzünü yastıkla kapattı.

EVE GELEN DEDESİ FARK ETTİ

Nefessiz kalan küçük kız, bir süre sonra boğularak öldü. Olaydan sonra hiç bir şey olmamış gibi yatak odasından salona geçen Batül F. oturup çayını sigarasını içmeye başladı. O sırada eve gelen dede torununu cansız görünce Betül F.'ye ne olduğunu sordu. "Bilmiyorum, yatıyordu" cevabını alan Kemal E. küçük Bahar'ı alıp hastaneye götürdü. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ortaya çıkan vahşet sonrası gözaltına alınan ve cani anne, polis sorgusunda suçunu itiraf etti.

"EN AĞIR CEZAYI VERSİNLER"

Vahşi cinayetle ilgili soruşturma devam ederken, olayı öğrenen baba Mert E. ise acı haberle yıkıldı. Dört yaşındaki kızının öz annesi tarafından katledildiğini öğrenen E. sinir krizi geçirirken, eski eşine en ağır cezanın verilmesini istedi.

Polisin bile kanını donduran soğukkanlılıkla işlediği vahşeti tek tek anlatan cani anne Betül F. kızını boğarak öldürdükten sonra birkaç kez intihar girişiminde bulunduğunu ancak başaramadığını anlattı. Doktor raporu alındıktan sonra İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen cani anne, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Tepecik İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (71)

Nafaka Avcısı Kadınlar:

Özelikle İzmir, Diyarbakırda, Ankara ve İstanbul''da yoğun olarak yaşar, feminizmin ne olduğunu bilmeden kendisine feminist der, sosyal medyadan görgü, ahlâk ve hayat görüşü edinir. Adaletsiz yasaların kendilerine verdiği teşviklerle düzgün erkeklerin hayatını zindana çevirir. En büyük silahı ise o erkeklerden edindiği çocuklardır. Başta düzgün insan rolü yapar ve boşanma planını uygulayıp zenginleşir sonrasında ise artık pislik zihniyetleriyle yüzyüze gelince de böyle canileşir. Femifaşist kadınlar.

36
15
yanıtYanıtla
???:

İlleri yazıp neden yaftalıyorsunuz orada yaşayan diğer insanları?

yanıt5
yanıt0
Mert:

Bunun feminizmle ilgisi yok. Olsa kızını öldürmez. Şizofreni bu

yanıt0
yanıt1
REDSONIC:

Piskolojisi düzgün olan hiçbir canlı bunu yapmaz. Mutlaka akıl sağlığında birsey vardır. Herşeyi Allah bilir yazık olmuş günahsız çoçuğa Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Öfke sinir bir anlık birşey

38
5
yanıtYanıtla
Arif Eker:

18 yaş altı çocukları kasten öldüren kişiler için yeni bir idam yasası çıkartılmalı en az bir şırınga yöntemi ile öldürülmelidir. Ne işe yarar bu tipler söylermisiniz. Kendi öz kızını öldüren bir kadın yıllar sonra dışarı çıktığında kendine ve millete ne fayda verebilir ? Bunun yedigi yemek içtiği suyu devletimizin karşılaması bir lütuf deilmidir. söylermisiniz haksızmıyım ben ya

34
0
yanıtYanıtla
mübaşirler derneği:

16 yaşında tecavüz eden, hırsızlık yapan, cinayet işleyenler var. bu yaşlar çocuk sayılmaz. teklifinde yaş çok yüksek. yeni bir önerge ver de değerlendirelim

yanıt0
yanıt0
İDAM VERİLSİN:

İdam nerede idam?

25
5
yanıtYanıtla
Mehmet:

Hesap yapılsın her bir kadın öldürüldügünde herkes ayaga kalkıyorsa her bir çocugunu öldüren anne içinde ayaga kalkınsın kalmıyorlarsa her ölen kadın müstaktır ölümünde..

15
5
yanıtYanıtla
Doğruya doğru:

Zulmün her türlüsü kötüdür

yanıt4
yanıt1
Doğruya doğru:

Zulmün her türlüsü kötüdür.

yanıt1
yanıt0
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title