Haberler

Eminönü'nde hayrete düşüren olay! Kimseyi umursamayan kadın çırılçıplak denize girdi

Güncelleme:

İstanbul Eminönü'nde bir kadın, herkesin içinde çırılçıplak soyunup denize atladı. O anları cep telefonu ile kayıt altına alan bir vatandaş ise şaşkınlığını gizleyemedi.

İstanbul Eminönü'nde güpegündüz çekilen bu görüntüler insanları şaşkına çevirdi. Vapur iskelesinin yakınlarına gelen bir kadın anadan doğma çırılçıplak soyunarak denize girdi.

Meraklı bakışlara aldırmadan üstünü çıkaran kadın önce saçını topladı sonra denize atladı. Kadını görenlerden bazıları "Haydaa, ne yaptın sen ya." diyerek gülüşürken bazı vatandaşlar ise "Bu ne ya" diyerek tepki gösterdi. Kadının kimliği ve neden denize çırılçıplak girdiği ise öğrenilemedi.

Eminönü'nde hayrete düşüren olay! Kimseyi umursamayan kadın çırılçıplak denize girdi

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Eminönü Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500

Yorumlar (636)

Fatma Esmer:

Kadına el kalkmaz ama bu dayağı hak etmiş.

161
145
yanıtYanıtla
HEKo:

Belki psikolojik sorunları var ? Kocanızdan babanızdan dayak mı yiyorsunz

yanıt1
yanıt0
Sibelss:

Yorumlarda ,; kımı asmış kımı vurmuş kımı demedıgını bırakmamış kadın için ,, ya demekki psikolojik olarak sıkıntılı bırı, bellıkı bıseyler ters gıtmış sağlıklı duşunemeyen saglıklı hareket edemeyen zavallı bı kadın kıöbılır o hale neden geldı nasıl geldı, , bunun sağla solla,dullukla özgürlükle ne ılgısı varkı bılıp bılmeden durum tesbıtı yapmıssınız, hayretler ıcınde okudum yorumları bı yere kadar tahammul edebıldım bayan yorumcuların bıle dovmek lazım dıye baslayan yorumlarına ayrıca uzuldum, normal düşünce yapısıyla hareket eden bırı , kadın erkek farketmez tabıkı boyle bı eylemde bulunmaz , demekki psikolojık olarak rahatsız ve saglıklı bırı deil , yargılamadan once bıraz elınızı vijdanınıza koyunda yorum yapın .....

yanıt3
yanıt0
Tursun temel:

Hergalde kadın değilsin cezalabdırma yöntemi olarak dayağı seçiyoraan senin gibilere yapılanlar demekki hak çünki hak verilmez alınır korkma seni dövmek bile o örümcek beynine zara iğrenç yaratık

yanıt2
yanıt0
Fato:

Sende vücudunu merak edip habere tıkladın sanırım kundi :))

yanıt1
yanıt0
Baboş:

Özgürlük diye diye bu hale geldi insanlar

208
92
yanıtYanıtla
Züleyha:

Yav insanlık bu hale geldi edepsiz ben senin o çıplak halini iğren halini gormek istemiyorum bu nu yapan karşısındakileri düşünmeli edepsiz göz zinasina sebep oluyor

yanıt8
yanıt2
Züleyha:

Aynen beyinsiz ben seni öyle görmek istemiyorum igrenc

yanıt4
yanıt3
aa:

ne alkaası varf özgürlük kelimesini kullancak bi durum yok. dengesizlik var desen neyse

yanıt11
yanıt2
1234:

Sen özgürlüğü Deniz cırılçıplak girmek mi zannediyorsun. Tabi alışmışsınız köleliğe

yanıt4
yanıt1
Tüm 636 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title