Haberler

İzmir'deki korkunç kazada 5 kişi yaralanırken perte çıkan araç, hamile kadına mezar oldu

Güncelleme:

İzmir'de otomobilin belediye otobüsüne çarpması sonucu 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Kazada araç içerisine sıkışan hamile bir kadın ise hayatını kaybetti.

İzmir'in Balçova ilçesinde otomobilin belediye otobüsüne çarpması sonucu 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Kazada yaralanan hamile bir kadın ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre İzmir - Çeşme Otoyolu Üçkuyular çıkışında Hüseyin Erilmez idaresindeki 35 UY 17 plakalı otomobil, Balçova yönünden Konak istikametine seyir halindeyken aynı yönde seyreden İ.Ş. yönetimindeki 35 DB 5248 plakalı belediye otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, otomobilde bulunan Şeref Erilmez, Muammer Elekçi, Berat Süngü, Ebru Süngü, Miraç Süngü, Hüseyin Erilmez yaralandı. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve 110 AKS ekibi sevk edildi.

İzmir'de trafik kazası: 1ölü, 5 yaralı

HAMİLE KADIN KURTARILAMADI

Ekipler araçta sıkışan ve hamile olduğu öğrenilen Ebru Süngü'yü sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralılardan Ebru, Miraç, ve Berat Süngü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne, Şeref Erilmez, Muammer Elekçi ve Hüseyin Erilmez ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hamile olan Ebru Süngü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İzmir'de trafik kazası: 1ölü, 5 yaralı

İzmir'de trafik kazası: 1ölü, 5 yaralı

Kaynak: AA / 3.Sayfa

İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (13)

BRO:

Ah bu TOFAŞ araçlar var ya tam bir yürüyen tabut. Bu araçlar kullanılmamalı, yasaklanmalı.

5
0
yanıtYanıtla
eski tofaşcı:

çok üzüldüm. bendede tofaş vardı bu haberleri görünce 2 yıl önce sattım kurtuldum. . baksana direksiyonun mili çıkmış çok fena ya.

4
1
yanıtYanıtla
cihan:

malum sarı sitede 20. 000 lira istenen arabalar

4
0
yanıtYanıtla
made in pakistani:

tuuh yazık honda olsaydı araba pert olmazdı

4
0
yanıtYanıtla
Ç.Kale''li:

Hava yastığı olmayan araçlar trafikten men edilsin

3
0
yanıtYanıtla
Azrail 53:

Herkesin maddi durumu iyi değil mecbur tofask biniliyor para olsa kimse binmez yani

2
1
yanıtYanıtla
kemal:

kağıt araba normal allah rahmet eylesin .

2
0
yanıtYanıtla
urfa mezepotanya:

bu tofaş kaç kişiye mezar oldu hala insanlarımız aşk tofaş diyor çok geçmiş olsun

2
0
yanıtYanıtla
Uğur:

Bu tenekeler piyasadan kaldırılmalı.. Bu bize ülkemizin bir güvenlik standardı olmadığını gösteriyor. O yüzden 5 para etmez ürünler sürekli giriş yapıyor yada üretiliyor.

1
0
yanıtYanıtla
Recep keklikci:

Maddi durım falan degil bu iş hastalık. Allah rahmet eylesin olan masuma oluyo işte burdada dolu 1 tane Allah kulu akıllanmazmı ya haftada en az 1 kere şahin kazası.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title