Haberler

    Jasikevicius ile yepyeni bir Fenerbahçe!

    Güncelleme:

    Spor Arena / Süleyman ARAT | Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in ayrılmasıyla boşalan başantrenörlük koltuğu için 1 numaralı aday olan Sarunas Jasikevicius'un imza atması artık an meselesi...

    Spor Arena / Süleyman ARAT | Fenerbahçe Beko'da Zeljko Obradovic'in ayrılmasıyla boşalan başantrenörlük koltuğu için 1 numaralı aday olan Sarunas Jasikevicius'un imza atması artık an meselesi... Litvanya'da dünyaya geldiği Kaunas kentinin takımı Zalgiris'te mütevazı bir bütçeyle büyük işler yapıp, takımı 2018'de THY Euroleague Final Four'una götüren Jasikevicius'a tüm sarı lacivertli camia büyük destek veriyor. 2010-11 sezonunda Fenerbahçe'de forma giyen Litvanyalı efsane, o sezon başantrenör Neven Spahija'nın hem saha içinde hem de saha dışında en önemli yardımcısı olmuştu.

    Spahija'nın en büyük yardımcısıydı

    JASIKEVICIUS, tıpkı bir yardımcı antrenör gibi Spahija'nın yanında yer alıp, oyunda olmadığı anlarda takım arkadaşlarına taktikler vermiş ve o sezon kazanılan lig şampiyonluğunda büyük pay sahibi olmuştu. Sarı lacivertli taraftarlar, "Saras daha önce şampiyon yapmış

    tı, gene yapar" diyerek genç koça güvenlerini ifade ediyor. Jasikevicius'un Zalgiris'le geçen yıl yaptığı sözleşmede 15 Temmuz'a kadar geçerli bir çıkış opsiyonu bulunuyor. Litvanyalı koç bu tarihten önce herhangi bir tazminat ödemeden başka bir takımla anlaşma yapabilir.

    Egehan Arna da takımdan ayrılıyor

    JASIKEVICIUS'un gelişiyle birlikte kadroda çok önemli değişiklikler yapılması bekleniyor. Olympia Milano ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Gigi Datome'nin ardından Kostas Sloukas'ın Olympiakos'a, Nando de Colo'nun Valencia'ya, Leo Westermann'ın Maccabi veya Basko

    nia'ya gitmesi, Nikola Kalinic, Derrick Williams ve Joffrey Lauvergne ile ise sözleşme yenilenmemesi tahmin ediliyor. Sarı lacivertlilerde ayrıca altyapıdan yetişen Egehan Arna ile de yolların ayrılacağı, Jan Vesely ve Ali Muhammed'in ise takımda tutulacağı ileri sürüldü.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Sarunas Jasikevicius Zeljko Obradovic Malcolm Thomas Litvanya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title