Haberler

Maskesiz görüntülenen 71 yaşındaki Kadir İnanır: Linç edildim

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün maskesiz görüntülenen usta oyuncu Kadir İnanır, hayranları tarafından linç edildi. Konu hakkında konuşan İnanır "Maske takmaya fırsatım olmadan fotoğraflarım çekildi, yanlış anlaşıldım" dedi.

Yeşilçam'ın unutulmaz jönlerinden 71 yaşındaki Kadir İnanır, önceki gün Sarıyer'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Yakın dostlarıyla yemek yiyen İnanır, geçtiğimiz günlerde maskesiz görüntülenmesiyle ilgili de konuştu.

"MASKE TAKMADIM DİYE LİNÇ EDİLDİM"

Sözcü'de yer alan habere göre: Evine gitmek üzere aracını bekleyen İnanır, bu esnada kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Geçtiğimiz hafta maskesiz yakalandığı için sosyal medyada linç edildiğini ama tedbirlere harfiyen uyduğunu söyleyen İnanır, "Bir restorandan çıkmıştık, maske elimde kapıdan çıkınca takarım diye düşünüyordum, bir baktım gazeteciler patır patır çekiyor. Takmaya fırsatım olmadı, yanlış anlaşıldım" dedi.

Maskesiz görüntülenen 71 yaşındaki Kadir İnanır: Linç edildim

"BİZLER KURALLARA UYALIM Kİ BİZİ ÖRNEK ALSINLAR"

Özellikle göz önünde olan sanatçıların tedbirlere uyma konusunda daha dikkatli olması gerektiğinden bahseden usta oyuncu, "Bizi insanlar takip ediyor, örnek alıyor. Bizler kurallara uyacağız ki onlarda örnek alsın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kadir İnanır Sarıyer Sözcü Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (104)

Gerekli:

Örnek alınacak en son kişisin

70
37
yanıtYanıtla
Ela:

Adam gibi adam

27
61
yanıtYanıtla
Ahmet:

Madam gibi demek istedin

yanıt23
yanıt11
mthn:

bizim en son örnek alacağımız kişi sensin

61
22
yanıtYanıtla
selahattin özaydın:

bi laf bu kadarmı doğru olur helal sana

yanıt9
yanıt7
.......:

Vatan haininden aydın olmaz. Dolayısı ile aydın olmayan kişi de, örnek alınmaz.. Ayrıca göz önünde olan sanatçı, neye ve kime göre sanatçı ? Kimin sazı, kimin sesi.? Anladın sen onu Kadir İnanır.....

45
37
yanıtYanıtla
Grt:

Kendinizden olmayanı hemen vatan haini ilan edin

yanıt13
yanıt14
Selo:

Kadie abi kurtar bizi

yanıt0
yanıt0
F.t:

Sen kimsin de seni örnek alacağız. Allah korusun kişi sevdiği ile beraberdir.

53
26
yanıtYanıtla
selahattin özaydın:

helal sana ağzına sağlık

yanıt7
yanıt4
Tüm 104 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title