Haberler

Bay Yanlış dizisinin çekildiği ultra lüks ev ünlü şarkıcının çıktı

Güncelleme:

FOX TV'nin yeni dizisi Bay Yanlış'ın çekimlerinin yapıldığı ultra lüks ev ünlü şarkıcı Linet'in çıktı. Terasında havuz bulunan evin fiyatı ise servet değerinde.

FOX TV'nin başrollerinde Can Yaman ve Özge Gürel'in yer aldığı yeni yaz dizisi Bay Yanlış yeni bölümleriyle ekrana gelmeye başladı. Senaryosu ve oyuncularıyla kısa sürede dikkat çeken dizide en çok merak edilen ise terasında havuz bulunan ev oldu.

EVİ İÇİN SERVET ÖDEDİ

Dizinin senaryosu, oyuncu kadrosu kadar başrol karakterlerden olan Özgür'ün (Can Yaman) oturduğu ev merak konusu oldu. Bay Yanlış dizisindeki evin gerçek sahibi ise sanat dünyasından, güçlü sesi ile tanınan Linet çıktı. Linet sahibi olduğu bu dubleks ev için tam 1 milyon 250 bin dolar ödedi. Servet değerinde olan bu daire 18. katta yer alıyor. Evin terasından ise Adalar görünüyor.

Bay Yanlış dizisinin çekildiği ultra lüks ev ünlü şarkıcının çıktı

NE KADAR KİRA ALDIĞI BİLİNMİYOR

Linet, Instagram hesabından deniz manzaralı terasından bol bol fotoğraf paylaşmayı da ihmal etmiyor. Evini Bay Yanlış dizisi için Gold Yapım'a kiralayan Linet'in yapımcıdan ne kadar kira aldığı ise henüz bilinmiyor.

Bay Yanlış dizisinin çekildiği ultra lüks ev ünlü şarkıcının çıktı

Bay Yanlış dizisinin çekildiği ultra lüks ev ünlü şarkıcının çıktı

Bay Yanlış dizisinin çekildiği ultra lüks ev ünlü şarkıcının çıktı

Bay Yanlış dizisinin çekildiği ultra lüks ev ünlü şarkıcının çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Can Yaman Linet Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (54)

E:

BU yahudileri böyle yerleştiriyorsunuz ama bizde Filistin gibi olmayız inşallah

38
13
yanıtYanıtla
Yusuf:

Annesi bir dönemlerin önemli Türk sanat müziği şarkıcılarından olan Bursalı Leyla Özgecan , babası ise İstanbullu Şumuel Menaşe''dir. Yerlestirme diye bir sey yok anadan babadan Türkiyeliler . Ben nasıl Türk Müslüman T. C vatandasıysam onlarda Yahudi Musevi T. C vatandası . İsrail ve Filistin devletleri arasındaki meselelerden doğan sorunlardan buradaki Yahudi Türkiye cumhuriyeti vatandandaslarını mesül tutmak çok yanlıs olur

yanıt9
yanıt2
linet:

Hic bir yahudi vatandasi mesul tutamazsiniz

yanıt2
yanıt3
Laz ziya:

@Yusuf benim büyük dedem 1. Cihan harbi gazisi yıllarca cephede savaştı bacağını vatan için feda etti. Canınıda feda ederdi ama şehitlik nasip olmadı. Peki vatanı için canını siper eden bir yahudi varmı? Para mı yoksa vatan mı diye sorsan kaç tanesi vatan der?

yanıt2
yanıt3
Mİne:

Asırlardır burdalar yeni yetme olduğun belli oluyor Sanamı kalmış eleştirmek Bu bayrağın altında yaşayanlar buralıdır seni hiiiç ilgilendirmez .

yanıt1
yanıt2
Ölüm meleği:

Pis yahudiler yaşamayı hak etmiyorlar.

6
31
yanıtYanıtla
Yusuf:

insanlık suçudur söylediklerin bu kadar alçakca seviyesiz bir söz söylediğine göre sen benim nazarımda insan olamazsın

yanıt19
yanıt2
Yorum:

Milleti GAZA getirme !!!!! Yemezler !!!!!

yanıt9
yanıt7
Ölüm meleği:

Sokakta yahudi gördüğüm anda dövüyorum.

yanıt1
yanıt8
Mİne:

Hakareti hak etmiyorlar hiç yakışmadı insan ayrımı ayıptır kınıyorum sizi

yanıt4
yanıt3
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title