Haberler

Boş yolda giderken arabayı bu hale getirdi! Akılalmaz kaza kamerada

Güncelleme:

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde seyir halindeki bir otomobil boş yolda kaza yaptı ve ters döndü. Aracın içinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Sultangazi'de boş bir sokaktan geçerken park halindeki aracın üzerine çıkan otomobil ters döndü. Otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Mevlana Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 AKC 204 plakalı otomobil, sokak üzerinde ilerlerken henüz bilinmeyen bir sebeple park halindeki hafif ticari aracın üzerine çıktı. Sonrasında ise otomobil ters döndü.

2 KİŞİ YARALANDI

Otomobilin içinde bulunan karıkoca yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar yardımı koştu. Haber verilmesi olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bulundukları yerden çıkarılan 2 yaralı ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA

Boş sokakta yaşanan kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde sokakta ilerleyen otomobilin park halindeki bir hafif ticari araca yandan çarpması ve otomobilin ters dönmesi görülüyor. Kazayı gören vatandaşların yardıma koşması kameraya yansırken vatandaşlar uzun süre yaralıları çıkarmak için uğraşıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (32)

Akın:

Böyle Şoförlerin kesinlikle Ehliyetlerine el konmalı bu adama ehliyet veren Sürücü kursu kapatılmalıdır. . .

25
4
yanıtYanıtla
sadun:

aynen aynen

yanıt9
yanıt2
Akın:

Böyle Şoförlerin kesinlikle Ehliyetlerine el konmalı bu adama ehliyet veren Sürücü kursu kapatılmalıdır. . .

14
5
yanıtYanıtla
Ölüm meleği:

Bunlar gibileri yaralanınca tedavi etmeyeceksin.

9
9
yanıtYanıtla
Tarafsız Taraftar:

Bence yarım saat zevk için dövülmeli..... Düz yolda arabanın üstüne çıkan bu şöför, otobana çıkınca ne yapar kim bilir...!!!!???????????

14
4
yanıtYanıtla
Osman:

Araba kullanmasını öğrenen bir acemi . Direksiyonu toplayamamış ve ayağını gazdan çekmemiş. Sebep belli . Geçmiş olsun .

11
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Duran araca nasıl çarpıyorsun , sokaktan çıkıyorsun direksiyonu toplayamıyor kesin kadı. Şofördür

7
3
yanıtYanıtla
imparator:

Yine telefona bakma hatası. Adam telefonla ilgilnirken böyla hata yaptı. telefonla ilgilenen adama en yüksek cezayı yazacaksın.

10
0
yanıtYanıtla
haylass:

Bilerek denese yapamaz :)

10
0
yanıtYanıtla
KOMEDİ:

Her zaman derim arkadaş pahallı araba almayacaksın al işte olmaz demeyin parayla özel olarak tutsan böyle bir yeteneksizi bulamazsın park halinde duran araca verdiği zarara bak şimdi bunu dövsen ne sövsen ne yarın yine trafiğe çıkacak bu şahıs bunun gibide binlercesi var ZATEN trafikte gezen. . . . . .

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title