Haberler

Jandarmadan toplu ulaşım araçlarında ve plajlarda denetim

Güncelleme:

İstanbul'da jandarma ekipleri toplu taşıma araçlarında yol kontrol ve trafik uygulaması ile sahil bantları ve plajlarda suda boğulma olaylarına karşı denetim düzenlendi.

İstanbul'da jandarma ekipleri toplu taşıma araçlarında yol kontrol ve trafik uygulaması ile sahil bantları ve plajlarda suda boğulma olaylarına karşı denetim düzenlendi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 1.094 kişiden oluşan 5 timle sorumluluk bölgesindeki yol güzergahlarında uygulama yaptı.

Jandarma Asayiş, Motosikletli Asayiş, Motosikletli Trafik, Jandarma Trafik Timi Çekmeköy Şile Karayolu Yeşilvadi ile Sahilköy kavşağında toplu taşıma araçlarını durdurarak sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Jandarma Su Altı Arama Kurtarma Timleri ise Şile Sahilköy Plajında, boğulma olaylarının önlenmesi ve çeken akıntıya karşı vatandaşları bilinçlendirme çalışması düzenledi.

Ekipler, plajlarda sosyal mesafe kuralına ve maske kullanımı zorunluluğuna uyulması gerektiği konusunda vatandaşları uyardı.

Jandarma, sahil ve plajlardaki vatandaşlara çeken akıntıya karşı bilgilendirici broşürler de dağıttı.

Sığ sudan derin suya hareket eden akıntıya karşı tek başına denize girmenin riskli olduğu, rüzgarlı havalarda dalgalı denize girilmemesi, cankurtaran ve sağlık ekibi bulunan plajlarda denize girilmesi, can yeleği ve can simidi gibi kurtarma malzemeleri bulundurulması konusunda uyarıda bulunuldu.

Vatandaşları çeken akıntıya kapılma durumunda, öncelikle sakin kalınması, sahile doğru yüzüp yorulma yerine akıntının bir süre sizi götürmesine izin vererek akıntının zayıfladığı anda yanlara doğru yüzerek akıntıdan kurtulmayı önerdi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Jandarma Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title