Haberler

Ayrılığı hazmedemeyen şahıs, eski sevgilisinin evini ateşe verdi

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir apartmanın 11. katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Ev sahibi kadın, ayrıldığı sevgilisinin evi yaktığını söyledi. Kadın, eski erkek arkadaşından şikayetçi olurken polis ekipleri şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Atatürk Mahallesi Kalkım Çevreyolu'nda bulunan bir apartmanın 11. katında 26 yaşındaki Özlem Şimşek'e ait dairede yangın çıktı. Apartman sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlere, 4 arazöz ve bir merdivenli itfaiye aracıyla müdahale eden ekipler, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Söndürme çalışması sırasında çevre yolunda trafik tek şeritten kontrollü sağlandı.

ASANSÖRÜN ŞALTERİNİ KAPATMIŞ

Kullanılamaz hale gelen dairenin sahibi Özlem Şimşek, yangını eski erkek arkadaşının çıkardığını söyledi. Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 5 ay önce ayrıldığı ve uzaklaştırma kararı olan Eyüp Y, tarafından dairesinin ateşe verildiğini ileri sürdü. Eski erkek arkadaşının apartmanın asansörünün şalterini kapatarak 7 yaşındaki ikiz kızlarıyla kendisini mahsur bıraktığını savunan Şimşek, şöyle devam etti:

"Eski erkek arkadaşım evimi yaktı. Ardından kayıplara karıştı şu an. Kendisiyle 5 ay öncesine kadar bir birlikteliğim vardı. Ayrıldım, bunu gururuna yediremedi. Karakola şikayet ettim. Kapıma kadar geldi, beni tehdit etti. Bunun üzerine uzaklaştırma kararı aldırdım. Kızlarımla birlikte asansörle evime çıkarken asansörü kapattı. Bu esnada evimi de ateşe verdi."

Ayrılığı hazmedemeyen şahıs, eski sevgilisinin evini ateşe verdi

YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Şimşek, eski erkek arkadaşından şikayetçi olurken, polis ekipleri Eyüp Y'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Balıkesir Edremit İtfaiye Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (3)

ahmet:

edepli bir hayatta sevgili olmaz. adam gibi evlenirsin ve bu gibi asalaklar seni rahatsız edemez.

4
3
yanıtYanıtla
Mina:

Sevgilisi veya eşi ne farkeder, bugün kadin cinayetlerine kurban gidenler hepsinin mi sevgilileri yaptı? Allah es de olsa dost da olsa sevgili de olsa hayırlı insanlarla karsilastirsin diyelim.Insanlarin özel hayatlarini yargılamayın suçlu olanı yargılayın cani her şekilde canidir

yanıt0
yanıt0
Murat:

Her eti kemiği olanla sırf hoşuna gitti güzel sözler söyledi diye beraber olursan olacak olan budur. Erkek de kadın da akıllı kaliteli kişiliği yüksek seçici ne istediğinin farkında olan ve insanları çok kısa sürede teşhis edecek şekilde kendini geliştirecek. Çok kısa zamanda tanımak lazım süratle. Zamana yaymaya gerek yok. Karşındaki insan ilk hatayı yaptığında uyar ikincisinde bas git. Bırakmazsan işte en sona kadar gidiyor. Ya ölüm ya böyle olaylar oluyor. 20 kez fırsat verme. Tek uyarı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title