Haberler

Ahmet Çakar'dan Fatih Terim'e sert sözler: Zirvede bırakmazsan ayağa düşersin

Güncelleme:

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup olurken futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar'ın maç sonundaki yorumları dikkat çekti. Çakar, Fatih Terim'in Galatasaray kariyerini zirvede bırakması gerektiğini ifade etti.

Galatasaray, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktör Fatih Terim'e sert bir eleştiri getiren futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Terim'in gelecek sezon görevini bırakması gerektiğini dile getirdi.

Çakar, deneyimli çalıştırıcı için "Zirvede bırakmazsan ayağa düşersin" dedi.

Sarı kırmızılı ekibin önümüzdeki sezon daha kötü olma ihtimalinin olmadığını savunan Çakar, "Zirvede bırakmazsan ayağa düşersin. Fatih Terim, Galatasaray'ın en büyük efsanelerindendir. 9'da 8 yaptı. Bu müthiş bir şey. Galatasaray'ın önümüzdeki sezon daha kötü olma ihtimali önümüzdeki sezon şampiyon olma ihtimalinden daha yüksek" şeklinde konuştu.

Süper Lig'de 30 hafta sonunda 52 puan toplayan Galatasaray 14 galibiyet, 10 beraberlik ve 6 yenilgiyle lig bitimine 4 hafta kala 4. sırada bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Galatasaray Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

ankaralıakasya06:

Uzun zaman önce zirveden düşmüştü, efsane bitmişti zaten. Sadece karizma çekiyordu. Krediler bitti. Ama yönetimin teslimiyetçiliği had safhada. olduğundan sağa-sola çatarak buraya kadar geldi.

11
6
yanıtYanıtla
KING:

SENEYE ŞAMPİYON OLUP BIRAKIR, AKABİNDE KULÜBE BAŞKAN OLUR. FATİH HOCANIN YERİNE DE OKAN GEÇER. BU SENE DE OLMAYALIM ŞAMPİYON N''OLMUŞ YANİ? AHMET ÇAKAR; İTLER İSTİYOR DİYE ATLAR ÖLMEZ KULAĞINA KÜPE OLSUN!

10
5
yanıtYanıtla
kıyı:

Hiç bir külübün senin gibi bir değeri yok hocam. Herkes bir şeyler söylüyor gitsin diyenlerin galatasarayımızla bir alakası yok. 11 yaşındaki oğlum dün akşam gözyaşları içinde geldi yanıma baba fatih terim gidecek mi dedi. . . Hayır oğlum o gitmez. . O kalır. . Gitsin diyenler gider . . . Biz galatasarayı seviyoruz hocam. . Seni de o galatasarayımızı herkesten daha çok sevdiğin için seviyoruz. .

2
10
yanıtYanıtla
FARUK:

Sende bi laf olsun diye konuşmasan ahmet , sürekli fatih terim üzerinden prim çıkarma kendine

8
3
yanıtYanıtla
Mustafa:

Ne olmuşta ayağa düşmüş Değerlerimize sahip çıkalım. Fatih Hocanın başarısını çekemeyenler var. Pandemiden zararlı çıkan Galatasaray olmuştur. Böyle insanlara prim vermemek lazım.

6
5
yanıtYanıtla
AHMET KAÇAR:

SENİN GİBİ BOŞ YAPAN BİRİNİ DAHA HAYATIMDA GÖRMEDİM

7
2
yanıtYanıtla
arda:

boş boş yorum yapmayın ne biçim yorumcu la bunlar. karşında senin kim var haaaa haddini bil. uefa kupası sahibi koskoca imparator Türkiyede süper lig ve bir sürü kupa matematik profesörü getirin sayamaz. heee bu sene şampiyonluk niye kaçtı haa söylim. ardayı almadılar ondan ya. hoca alın dedi ardayı. arda barcelonada oynadı kimin kariyerinde var haaaaa. almayınca hocanın planları bozuldu o yüzden şampiyonluk kaçtı. dünyanın neresinde var böyle uygulama? hocanın dediğini yapmamak ne demek haaaaa

1
8
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ SÜMÜKLÜ SÜLO:

ZımPARAtor hakemler sayesinde zirvedeydi. Şimdi hakemler yardım etmeyince zirveden inişe geçti. Malum 6s şampiyonluğa oynamadığı için doğal olarak hakemler de yardım etmek istemiyor. 6s şampiyonluğa oynasaydı Feghouli değil tsli oyuncu kırmızı kart görürdü. Sonra ts aleyhine 1 penaltıyla 6s şampiyon olurdu.

5
4
yanıtYanıtla
FATİH TERİM:

Nasıl ayağa düşüyor. Türkiyenin en iyi teknik direktörü. 10 yıl şampiyon olmasakta kalmalı

2
6
yanıtYanıtla
yuh:

yahu imparatoru eleştirenlere şaşıyom. yahu siz futboldan hiç anlamıyosunuz ya. en ufak örnek verim imparatorun kazandırdığı kupaların hepsini cimbomdan düş eeeeee ne kaldı geriye. yazık size yuh

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title