Haberler

Yemek yapmak için yer ocağını yakan kadın, ateşin üzerine düşerek hayatını kaybetti

Güncelleme:

Aydın'da yemek yapmak için yer ocağını yakan 85 yaşındaki Kübra Böke, dengesini kaybederek ateşin içine düştü. Vücudunun belden yukarı bölümü feci şekilde yanan yaşlı kadın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, yemek yapmak için mutfaktaki yer ocağını yakan Kübra Böke (85), dengesini kaybederek alevlerin içine düştü. Ağır yaralı olarak kurtarılan yaşlı kadın, yaşamını yitirdi.

Olay, 3 Temmuz Cuma günü saat 14.30 sıralarında meydana geldi. 44 yıl önce eşini kaybettikten sonra yalnız yaşamaya başlayan Kübra Böke, iddiaya göre, yemek yapmak için evin mutfak kısmında bulunan yer ocağını yaktı. Yemek tenceresini ocağın üzerine koymaya çalıştığı sırada dengesini kaybeden talihsiz kadın, alevlerin içine düşerek yanmaya başladı.

KOKUYU FARK EDEN GELİNİ BÖKE'Yİ BULDU

Böke'nin evinin hemen yanında oturan gelini Zaferiye Böke, kayınvalidesinin evinden yanık kokusu geldiğini fark edince koşarak eve gitti. Yaşlı kadını, belden yukarısını ateşin üzerinde yanarken gören Zaferiye Böke, suyla müdahale ettikten sonra kayınvalidesini ateşin üzerinden alarak, olayı muhtar olan eşi Hidayet Böke'ye bildirdi.

DOKTORLARIN MÜDAHALESİNE RAĞMEN KURTARILAMADI

Vücudunun belden yukarı bölümü feci şekilde yanan yaşlı kadın, oğlu tarafından Nazilli Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tedavisi süren Kübra Böke, doktorların müdahalesine rağmen bir gün sonra yaşamını yitirdi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Nazilli 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

www:

içim acıdı ya kadıncağıza.85 yaşındaki kadın yer ocağında yemek yapıyo yapmak zorunda kadının bi ocağı bile yok.bu yaştaki anne babalarımızı tek başlarına kaderlerine terk etmeyelim bakıma muhtaçlar Allah rahmet eylesin.

18
1
yanıtYanıtla
..:

madem gelini o kadar yakın o yaşta ki kadıncağıza hiç mi merhamet etmedin bi, yemeğini yapıp ta getiremiyor musunuz ?? mecbur kalmış ki yapmaya çalışmış bir iki kap aş götürmek zor gelmiş olsa gerek!1 yazık kadıncağıza üzüldüm nurlar içinde uyusun çok acı bir şekilde gitmiş :(

8
8
yanıtYanıtla
Yuhhh:

Haberde gelini bakmıyor diye bişey mi yazıyor. Hemen hakkını yiyorsun. Baksa bile yaşlı teyze sürekli otursun mu. Eski topraklar hareket etmeden dururlar mı.

yanıt2
yanıt1
CAN DEP:

Ne yapsin kadin belkide caresiz kendi olanaklariyla hayata tutunmaya calismiş..ALLAH rahmet eylesin ölümü cok aci..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title