Haberler

Kadıköy'de yolda yürüyen kadına laf atan şahıs, meydan dayağı yedi

Güncelleme:

İstanbul Kadıköy'de öfkeli kalabalık, kadına laf atarak tacizde bulunan şahsa meydan dayağı attı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Kadıköy'de bir kadına laf atarak rahatsız ettiği iddia edilen bir kişi, vatandaşlar tarafından darp edildi.

Olay, Caferağa Mahallesi Rıhtım Caddesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi.

KADINA LAF ATAN ŞAHIS DAYAK YEDİ

İddiaya göre, cadde üzerinde yürüyen bir kadına laf atan kişiye çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Toplanan vatandaşlar, kadına laf atarak rahatsız ettiği iddia edilen kişiyi bir süre yumruk atarak darp etti.

YAŞANANLAR KAMERALARCA KAYDEDİLDİ

Yaşananlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500

Yorumlar (64)

Ali:

Kral Adamsın! Madem hukukun bittiği yerdeyiz kanunen sapıklar, tecavüzcüler ceza almıyorsa millet kendi cezasını kendi keser.

72
12
yanıtYanıtla
ali:

Toplum olarak bu kişileri döve döve yola getirecez, bunlar anca dayakla eğitilecek başka çözüm görünmüyor.

64
5
yanıtYanıtla
Gerekli:

Adam suçlu evet çağır kardeşim polisi alsın gitsin vuruyorsun hakaret ediyorsun ne gerek var vurdun adam fenalaştı öldü kime ne hesap vereceksin toplum gerçekten. Çok cahil

33
13
yanıtYanıtla
haklısınfakat:

Çok Doğru diyorsun ama insanlar artık kendi adaletlerini kendileri kesmek istiyorlar. CÜNKÜ ARTIK SORGUSUDAN SONRA SERBEST BIRAKILDI lafını duymaktan bıktılar.

yanıt5
yanıt0
adil:

Polisin ne yapacağını sanıyorsun elini kolunu sallayarak çıkıp gidecek mağdur taraf sinirden iyice fitil olacak. Kanıt yok video yok mahkemede telefonda konuşuyordum abla kendine söyledim sandı dese ne olacak video var diyelim kaç sene yatar ? Sıfır mı ? Evey aynen sıfır yani bu sapık milletin namusuna laf atıp hiçbir karşılığı olmayacak. Şimdi laf atarken iyi düşünür mahkemenin vergimizden harcayacağı binlerce lira da kasamızda kalır.

yanıt3
yanıt0
ÇİĞDEM:

Polis nenyapabiliyor adam çatır çatır kadını kesiyoryolun ortasında sonuç ne beraat serbest tutuksuz yargılanma ağır tahrik vsr

yanıt1
yanıt0
BRS16:

DÜRÜST İNSANIN VURDUĞU YERDE GÜL BİTERMİŞ GÜLLER AZ FAZLA GÖRÜNMEMİŞ :)))

41
4
yanıtYanıtla
mustafa:

orda dayak atıp show yapanın ondan farkı yoktur emin olun , o şahsa dava açılmalı adam sucluda olsa burda devlet var tutar polise teslime dersin basit insanın basit showu bence adamı cevrelemişler seside çıkıp savunamıyor kendini laf attığıda belli değil

20
21
yanıtYanıtla
Akın:

MUSTAFA gerçekten sende yerden göğe kadar haklısın. . . Senin bu paylaşımını okuyunca aklıma şöyle bir Atasözü aklıma gelmiyor değil. . '''' Eşekten düşenin halini Eşşekten düşen anlar. '''' Anlaşılan sende bu arkadaşın haline tercüman olduğuna göre senide evire çevire dövdüler ki bu arkadaşın yediği dayak seni çok rahatsız etmişe benziyor.

yanıt11
yanıt3
kaya:

Polise ver savcı hemen serbest bıraksın.

yanıt3
yanıt1
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title