Haberler

Samsunspor teknik direktörü Sağlam, Akçakoca'yı ziyaret etti

Güncelleme:

Düzce'nin Akçakoca ilçesine tatil için gelen Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile bir araya geldi.

Düzce'nin Akçakoca ilçesine tatil için gelen Samsun spor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Belediye Başkanı Okan Yanmaz ile bir araya geldi.

Turizmi canlandırmak için alınan katamaran teknesinde bir araya gelen Sağlam ve Yanmaz, Akçakoca için yapılan çalışmalar hakkında uzun uzun sohbet etti.

Sağlam, gazetecilere yaptığı açıklamada, Akçakoca'da turizm adına yapılan gelişmeleri hayranlıkla takip ettiğini ve çok iyi işler çıkartıldığını belirtti.

Kısa zaman içerisinde Akçakoca'nın görsel anlamda çok değiştiğini söyleyen Sağlam, "Sık sık gelen birisi olarak son gelişimde açıkçası çok şaşırdım. Bu kadar kısa zamanda şehrin görsel anlamda ve diğer yönleriyle değiştiğini gördüm. Bir Akçakocalı olarak sahil bandında yapılan revizyonu, şehrin birçok noktasındaki alt yapı çalışmaları ile ilçeye değer katacak çalışmaları görmek beni mutlu etti. Emeği geçen herkese ve özellikle başkanımıza teşekkür ediyorum. Akçakocalılar da böyle bir başkana sahip oldukları için çok şanslılar." diye konuştu.

"Akçakoca spor'u güzel yerlere getirmek gerekiyor"

Akçakoca'nın turizm'in yanında futbolda da gündeme gelmesi gerektiğini ifade eden Sağlam, şöyle konuştu :

"Akçakoca spor ile ilgili başkanımızla görüştük. Bir spor adamı olarak elimizden bir şey geliyorsa seve seve yapmaya hazırız. Samsunspor'un şampiyon olması Akçakocaspor'un da BAL ligine yükselmesi bizleri gururlandırdı. Akçakoca turizm ile gündeme gelecek ama futbola da yatırım yaparak Akçakocaspor'u güzel yerlere getirmek gerekiyor."

Sağlam'a teşekkür eden Başkan Yanmaz da Samsunspor'da yaptığı çalışmaları gurur duyarak takip ettiklerini belirterek başarılarının devamını diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Samsunspor Akçakoca Düzce Haberler

Bakmadan Geçme

Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title