Haberler

8 Temmuz Çarşamba DHA Spor Gündemi

Güncelleme:

Fatma Uruk: Rekor için Meksika'ya geleli 4 ay oldu"Bu süreçte; pandemi, şiddetli bir deprem, fırtınalar, seller ve ateşli humma salgını atlatıldı bu ülkede"Meksika'daki son durum ne?

Fatma Uruk: Rekor için Meksika'ya geleli 4 ay oldu

"Bu süreçte; pandemi, şiddetli bir deprem, fırtınalar, seller ve ateşli humma salgını atlatıldı bu ülkede"

Meksika'daki son durum ne?

"Türkiye'deki sporcu arkadaşlarım şu anda gerçekten çok şanslı"

"Geldiğim günden bu yana dalış maskesi takamadım"

Meksika'da neler yapıyor?

"Durum karamsar değil"

"Türkiye'yi çok özledim"

Spor Yaralanmaları Uzmanı Erdil: Muslera doğrusunu yapıyor

"Sporcular sezon başındaki gibi rahat değil"

"Beklediğimden daha az sakatlık oldu"

"Muslera daha erken dönebilir"

"Falcao kendini korumaya almış olabilir"

"Sezon başında daha korumacı davranırken, sezon sonlarında biraz risk alınabilir"

"Demba Ba ve Emre Belözoğlu en iyi örnekler"

SÜPER LİG

18.30 Demir Grup Sivasspor - BtcTurk Yeni Malatyaspor

18.30 Trabzonspor - Fraport TAV Antalyaspor

21.00 Göztepe - MKE Ankaragücü

21.00 Aytemiz Alanyaspor - Galatasaray

TFF, 2'NCİ VE 3'ÜNCÜ LİG KARARINI VERECEK

Yeni tip koronavirüs sebebiyle sonlandırılan TFF 2'nci ve 3'üncü ligler için tescil formatının bugün açıklanması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ

18.30 Siyah beyazlılarda Kasımpaşa maçının hazırlıkları tamamlanacak.

HENTBOL

16.00 A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 2021 Kadınlar Dünya Hentbol Şampiyonası Elemeleri'ndeki rakipleri Avusturya'da çekilecek kurayla belirlenecek.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title