Haberler

Seyhan'dan 'evde bakım' hizmeti devam ediyor

Güncelleme:

Seyhan'dan 'evde bakım' hizmeti devam ediyorADANA'da Seyhan Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetler arasında yer alan evde sağlık ve bakım hizmeti, pandemi sürecinde yeni normal döneme girilmesiyle birlikte devam ediyor.

Seyhan'dan 'evde bakım' hizmeti devam ediyor

ADANA'da Seyhan Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi ve dezavantajlı vatandaşlara yönelik yaptığı hizmetler arasında yer alan evde sağlık ve bakım hizmeti, pandemi sürecinde yeni normal döneme girilmesiyle birlikte devam ediyor.

Seyhan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen evde sağlık ve kişisel bakım hizmetiyle dezavantajlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların yaşamı kolaylaştırılıyor. Vatandaşların talebi üzerine kendi evlerinde gerçekleştirilen sağlık hizmeti, enjeksiyon uygulaması, pansuman ve yatak yarası bakımı, ameliyat sonrası dikiş alımı, vital takibi, oksijen ve nabız ölçümü, şeker ölçümü ve fizik tedavide manuel terapiyi kapsıyor. Evde sağlık hizmetinden 65 yaş üstü vatandaşlar, engelli bireyler ve hasta olan ihtiyaç sahipleri yararlanabiliyor.

Sağlık hizmetinin yanı sıra evde kişisel bakım hizmeti de sunuluyor. Profesyonel ekipler tarafından hasta ve yardıma muhtaç bireylere yönelik gerçekleştiren kişisel bakım hizmeti, vücut temizliği, saç bakımı ve temizliği, el ve ayak bakımını kapsıyor. Ayrıca kuaförlük hizmeti de saç-sakal kesimi, kaş-bıyık alımı ile manikür ve pedikürü kapsıyor.

Tüm hizmetler, fizik tedavi elemanı, hemşire, acil tıp teknikeri, erkek ve kadın kuaförlerinden oluşan ekiplerle veriliyor.

HEDEF, HALKIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTIRMAK

Sağlık gereksinimlerinin ücretsiz verilmesinin temel insan hakkı olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, belediye hizmetlerinde, halkın yaşam kalitesini artıran ve ihtiyaçlara cevap veren bir anlayışla hareket ettiklerini söyledi. Başkan Akay 'Halkımızın her zaman yanındayız. Halkımızın yaşam kalitesini artırmak amacıyla evde sağlık ve bakım hizmetine önem veriyoruz. Yaklaşık bin ihtiyaç sahibine verdiğimiz evde sağlık ve bakım hizmetini artırarak sürdüreceğiz' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pandemi Sosyal Destek Seyhan Belediyesi Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title