Haberler

Çalan müzik sonrası çılgına dönen Konyasporlu Uğur Demirok'u Bülent Korkmaz zor zapt etti

Güncelleme:

Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Konyaspor'un Gaziantep'e yenildiği maçta olaylar çıktı. Maçın bittiği zannedilerek statta müzik çalınınca çılgına dönen Konyasporlu Uğur Demirok'u teknik direktörü Bülent Korkmaz, zor sakinleştirdi.

Küme düşmeme mücadelesi veren Konyaspor, öne geçtiği maçta Gaziantep Futbol Kulübü'ne son dakikalarda yediği gollerle 3-1 mağlup oldu. 90+9'daki golün ardından maçın bittiği zannedilerek statta müzik çalınınca iki takım oyuncuları arasında sinirler gerildi.

Konyaspor'da Uğur Demirok çılgına dönerken tecrübeli teknik direktör Bülent Korkmaz, futbolcusunu sakinleştirmekte güçlük çekti. Korkmaz'ın Uğur'u sakinleştirmeye çalışırken öğrencisinin yakasına yapışması görüntülere yansıdı.

Futbolcular soyunma odasına giderken, maçın hakemi Hüseyin Göçek, oyuncuları geri çağırdı.

Çalan müzik sonrası çılgına dönen Konyasporlu Uğur Demirok'u Bülent Korkmaz zor zapt etti(Not: Görüntü beIN Sports'tan alınmıştır)

GAZİANTEP, KONYA'YI ATEŞE ATTI

Gaziantep, karşılaşmayı 87'de Alexandru Maxim (penaltıdan), 89'da Furkan Soyalp ve 90+9'da Bartlomiej Pawlowski'nin golleriyle 3-1 kazandı. Yeşil beyazlıların tek sayısı ise 13. dakikada Deni Milosevic'ten geldi. Bu sonucun ardından Konyaspor, 30 puanda kaldı ve 17. sıraya geriledi.

Çalan müzik sonrası çılgına dönen Konyasporlu Uğur Demirok'u Bülent Korkmaz zor zapt etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bülent Korkmaz Uğur Demirok Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

ZAZA...:

EEE ALLAHIN SOPASI YOK KONYA G.S İLE OYNADIĞINIZ VE BEDAVA PENALTI VEREN YİNE BU HAKEM DEĞİLMİYDİ.BAKIYORUMDA AKŞAM HAKEME YÖNETİCİLERİNİZ BİR TV PROĞRAMINDA SALLAYIP DURDU.ALMA MAZLUMUN AHINI CIKAR AHESTE AHESTE.

6
7
yanıtYanıtla
GSLİ:

hakkikatten zor bir durum gel 87. dakkikaya kadar önde götür maçı sonra 3-1 yenil hemde kümede kalma mücadelesi verirken zor bir durum ama konyanın düşmesine üzülmem.

11
2
yanıtYanıtla
POMPACIZADE:

Rıza Çalımbay''la resital yapan takım, Aykut Kocaman''la çöküşe geçti. Rıza''yı gönderip yerine Aykut''u getirmek yönetimin iş bilmezliğidir. Rıza''nın Sivas''ta yaptıkları ortada. Koca Konyalı Petrolcü ne bilsin futbolu.

9
3
yanıtYanıtla
adil:

Ünal Karaman''ı gönderdiler şampiyonluk gitti, Aykut''u gönderdiler her sene ilk 5''e oynayan takım küme düştü. Futbolu bilmeyen yöneticiler futbolu yönetirse böyle olur.

7
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Futbol sizin neyinize gevşekler,ağlayın dümenden mevlana torunları sizi

1
3
yanıtYanıtla
Çoşkun ŞAKŞAKÇI:

Onlar mevlana torunu da senin neyin torunu olduğun belli değil. Sen önce onu bir araştır.

yanıt0
yanıt0
fazlı arslan:

yorum yaparken terbiyesizlik yapma mevlana ismini agzına besmele ile al çakallik yapma

yanıt0
yanıt0
çoşkun çoşkun:

Mevlana torunları seni futbol topu gibi oynarlar haberin olsun

yanıt0
yanıt0
ADANA:

KIRMIZI KART NEREDE. .

3
1
yanıtYanıtla
12345:

KURU SIKI BU UĞUR YA. ONA BUNA ATARLANIYO İŞ İCRAATA GELİNCE FIS. GS ALTYAPISINDA YETİŞİP ŞANS BULAMAYINCA GS DÜŞMANI OLDU ALLAH''IN HER YERDE LAF SÖYLÜYORDUN ŞİMDİ DÜŞME/KALMA MÜCADELESİ VERİYORSUN.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title