Haberler

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında skandal paylaşımda bulunan Levent Özeren gözaltına alındı

Güncelleme:

Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım hakkında sosyal medyadan hakaret içerikli sözler paylaşan İYİ Partili Levent Özeren, Bursa'da emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İYİ Partili Levent Özeren sosyal medya hesabında Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" paylaşımında bulundu.

ÇOK SAYIDA TEPKİ GELİNCE PAYLAŞIMI SİLDİ

Özeren'in yaptığı paylaşımdan sonra tepkiler çığ gibi büyüdü. Her kesimden sert tepkiler gösterildi. Özeren, bir süre sonra sosyal medyadan yaptığı paylaşımı sildi.

GÖZALTINA ALINDI

İYİ Partili Özeren'in bu paylaşımı sonrası Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, 'Cumhurbaşkanına hakaret ile halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan saat 22.30 sıralarında Özeren'i Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesi Çırpan mahallesi oturduğu evinde gözaltına aldı. Ayrıca internet üzerinden yayın yapan bir gazetede köşe yazarı olan Özeren'in Bursa Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Levent Özeren, gözaltına alındı

Binali Yıldırım'ın eşine hakaret eden Levent Özeren, gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Semiha Yıldırım Binali Yıldırım Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (187)

tahsin:

bir şey yok ki burda ne hakareti

10
55
yanıtYanıtla
İsmail:

bu yoruma bir şey yok diyebiliyorsan , sana ne hakaret etsem normal karşılayacaksın belli yazık

yanıt17
yanıt1
bahattin akın:

senin gibi biri ile dünyayı paylaşmak gidiyor en çokda zoruma ahlaksız.

57
0
yanıtYanıtla
Aziz:

Allah senin ve senin gibilerin soyunu kurutsun inşallah nasıl bir mahluk sunuz siz bir insana bir bayana bir anneye ne hakkınız var nerden alıyorsunuz bu küstahlığı

47
3
yanıtYanıtla
yetim:

umarım serbest bırakmazlar bi 10 yıl verirler herkese ibret için

46
2
yanıtYanıtla
harbi kız:

bir insanı eşi üzerinden çocukları ve ailesi üzerinden vurmaya çalışmak acizlik, terbiyesizlik ve karaktersizliktir. Bunu yapanın ünvanı sıfatı ne olursa olsun. . Buradan öğretmenimizin ellerinden öpüyorum bu dünya fani illaki kıyamet kopacak. . .

47
0
yanıtYanıtla
adınız:

akşener bunları çok mu aradı acaba ?

45
2
yanıtYanıtla
BİRSEN:

Ya bu kadının neyi var neden hakaret ediyorsunuz anlamıyorum gayet tatlı ve samimi aynı hepimizin anneleri gibi siz modern olduğunuzumu düşünüyorsunuz bu kabalıkla bana göre siyaset umrumda değil ama sırf eşi siyaset içinde diye bu tatlış kadına kimse bir şey demesin artık

43
0
yanıtYanıtla
adalet:

sayın yıldırım ve muhterem eşleri dünyanın en naif insanları onlar gibi kibar insanların isimlerini ağzına alma terbiyesizliği göstermesi kabul edilir değil

38
5
yanıtYanıtla
asabi:

ben şunu anlamıyorum milletvekilleri pazardan mı seçiliyor bu ne terbiyesizlik. . parası olan milletvekili oluyor. . artık sistem değişmeli bunun gibi cahiller bizim vekilimiz olamazzz

37
3
yanıtYanıtla
Tüm 187 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title