Haberler

Sağlık Bakanı Koca'dan minibüs kooperatiflerine çağrı: Söz istiyoruz, dolmuşlar fazla yolcu almayacak

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, fazla yolcu taşıyan minibüsle ilgili paylaşımından sonra ilgili taşımacılık kooperatifinin özürlerini ilettiği bir mektup aldığını belirterek, "İstanbul'daki tüm dolmuş kooperatifleri ve duraklarından söz istiyoruz; dolmuşlar, fazla yolcu almayacak." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedbirlerini hiçe sayarak fazladan yolu aldıkları görüntüler ile gündeme gelen minibüslerle ilgili taşımacılık kooperatiflerine çağrı yaptı.

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: "Söz istiyoruz. Fazla yolcu taşıyan minibüs paylaşımından sonra bir mektup aldık. İlgili taşımacılık kooperatifi, kamuoyuna özürlerini ve hatanın sınırlı olduğunu bildiriyor. İstanbul'daki tüm dolmuş kooperatifleri ve duraklarından söz istiyoruz; dolmuşlar, fazla yolcu almayacak."

Sağlık Bakanı Koca'dan dolmuş kooperatiflerine çağrı: Söz istiyoruz, dolmuşlar fazla yolcu almayacak

UYARILARA RAĞMEN MANZARA DEĞİŞMİYOR

Başka Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarılarına rağmen İstanbul'da sabah ve akşam minibüs manzarası değişmiyor. İstanbul'da çekilen görüntülerde kapılar kapanmayacak kadar yolcu alan minibüsler koronavirüs salgınına davetiye çıkardı.

Sağlık Bakanı Koca'dan minibüs kooperatiflerine çağrı: Söz istiyoruz, dolmuşlar fazla yolcu almayacak

Kaynak: AA / Güncel

Fahrettin Koca İstanbul Twitter Haberler

500

Yorumlar (17)

kerim:

dolmuşlar kaldırılsın. toplu taşıma işleri tamamen kamuya bırakılsın. belediyeler yapsın. içişleri bakanlığı denetlesin

8
0
yanıtYanıtla
adsız adsız:

Beni bir sen anladın sende yanlış anladın. Bu söz geldi aklıma. İstanbulun minibüslerle otobüslerle bu hali yıllardır devam ediyor. Türkiye de yaşayıp bilmeyen yoktur. İnsanlar şikayetçi ama duyan yok. İstenilen istek yanlış. Fazla yolcu almayın değil, ek araç çıkarın ki hem insanlar mağdur olmasın hem de üst üste gitmesin yıllardır çekilen eziyet bitsin.

6
0
yanıtYanıtla
KOCA:

MİNİBÜSÇÜLER ARAÇ ÇIKARMAK İSTEMİYOR DEVLET BİNMESİNLER DİYOR İŞ YERLERİ GEÇ KALMAYIN DİYOR YANİ KISACASI OLAN GENE GARİBANA OLUYOR.

5
0
yanıtYanıtla
TUĞRUL EROL:

CEZALAR CAYDIRICI DEĞİL, CEZALARIN CAYDIRICI OLMASI LAZIM. . .

2
0
yanıtYanıtla
uCube:

Bu soruna çözüm bulacak olan devlet. Minibüs şoförü almasa bu kez yolcu durakta sorun çıkarıyor tartışma oluyor. Sürücülerin de eli, kolu bağlı. Yada bu durumu trafik ekipleri denetleyecek var ise böyle bir şey, maskesiz gezene yazılan ceza neyse, minibüs de fazla yolcu taşıyan şoföre de yazılacak. Bakalım bir daha yapıyor mu?

1
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Mardini hastaliktan deyil elektiriksiz ve sussuzlluktan ölecek

0
0
yanıtYanıtla
Ergun:

Devlet vatandaşını düşünüyorsa, normal zamanda da fazla yolcu aldırmaz. Kural tanımaz bu zevat, bu dönem de hiç kimseyi takmaz.

0
0
yanıtYanıtla
Can:

İnsanlar o kadar sorumsuz oldu ki

0
0
yanıtYanıtla
Erhan:

Ama sayı hala düşüyor ne garip, insanlar bu yüzden virüse inanmamaya başladı. Dışarıda gördüğümüz insanların umursamazlığı ile eğer tüm Türkiye’de sayı azalıyorsa demek ki çok ta şaapmamak lazım. Ama benim inancım turistleri ülkeye getirmek için sayıları az açıklamak. Mesela geçen doktor rapora virüsten ölmedi diye yazdığı için ölen kişinin yakınlarından dayak yedi. Belarusta da aynısı yaşanıyor mesela ölünün cesedini istiyorsanız virüs olmayan raporu kabul etmek zorundasınız diyorlarmış. Demek ki neymiş önce para sonra sağlıkmış

0
0
yanıtYanıtla
Yunus Paçal:

Fazla yolcu alanın aracını bağlanmalı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title