Haberler

Bakan Koca müjdeyi verdi! İstanbul'da Dünya Sağlık Örgütü ofisi açılacak

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Bakan Koca, "İstanbul'da faaliyet gösterecek DSÖ ofisinin açılmasına ilişkin mali anlaşmayı dün imzaladık. Bu anlaşmanın bir kilometre taşı olacağı inancındayım" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Hans Kluge, dün Koronavirüs Bilim Kurulu Toplantısı'na katıldı. Toplantı sonrası Bakan Koca ve Kluge açıklamalarda bulundu.

Bakan Koca, "İnsani ve Sağlık Acil Durumlarına Hazırlık DSÖ Ofisi'ni İstanbul'da hayata geçiriyoruz. İstanbul'da Dünya Sağlık Örgütü ofisi çok yakında açılacak" ifadelerine yer verdi.

"KİLOMETRE TAŞI OLACAĞI İNANCINDAYIM"

Gece saatlerinde konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Koca, "İnsani ve Sağlık Acil Durumlarına Hazırlıklılık konusunda, İstanbul'da faaliyet gösterecek DSÖ ofisinin açılmasına ilişkin mali anlaşmayı, dün, DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Dr. Hans Kluge ile imzaladık. Ben de kendisi gibi, bu anlaşmanın bir kilometre taşı olacağı inancındayım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Dünya Sağlık Örgütü Sosyal Medya İstanbul Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500

Yorumlar (17)

vatan millet:

bu örgütün dünya çapında saygınlığı kaldı mı hala ? ne diye ofis açıyorlar çinin arka bahçesi olmuş bir örgütten söz ediyoruz .

28
6
yanıtYanıtla
Asiye:

neden İstanbul?yeterince, hatta fazlasıyla doldurmadık mı?coğrafi konumu itibarıyle dört yöne büyüyebilen bir şehir de değil. hepsinden önemlisi;Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına göre başkentimiz Ankara''dır

12
15
yanıtYanıtla
cucekası:

sanane ya muhalafet olcak başka birşey bulamadın mı

yanıt1
yanıt4
SENA:

Zaten Başkentte İstanbul olmalı da işte etrafı korunaklı diye Ankara olmuş yoksa başkentliğe layık olduğundan değil İstanbul Dünyanın kalbidir.

yanıt2
yanıt3
MESSİ:

ASİYE HANIM İSTANBULDAN BAHSEDİYORSUNUZ TİCARET HACMİ KATİRİLYON DOLAR, BİRAZ MANTIKLI DÜŞÜÜN BENCE

yanıt0
yanıt0
sadece insan:

ASİYE Hanım nereye istiyorsa oraya kurulsun, yeter ya. . . yarın bir gün hazine açılırsa gözünüzün yaşına bakmaz söylemedi demeyin. . .

yanıt0
yanıt4
veli:

çinin virüsü dünyaya çok geç duyurduğunu önce gizleyen, salgında yeterli önlem almayan, tedavide en faydalı ilaç için çok riskli diye kafa karıştıran dsö salgının yayılmasının çinle beraber baş sorumlusudur. dsönün ülkeleri birbirine kırdırıp istediği zaman barıştıran dünyadaki malum bir kaç zengin ailenin oyuncağı olduğunu bilmeyen kalmadı.

19
2
yanıtYanıtla
VATAN MİLLET AŞKINA:

Dünya sağlık örgütü ajan bir kurum olduğu biliniyor hangi ülkeye gitse ya misyonerlik yapıyor yada iç savaş çıkıyor kesinlikle güvenilir bir oluşum değil

18
2
yanıtYanıtla
herkes gider mersine:

bizimkiler gider tersine

9
5
yanıtYanıtla
ss:

Adamlar dsö den kaçıyor . Bizimkiler de fitne , yalan dolan, ajanlık için ülkeye sokuyor. . .

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title